30 Mayıs 2026 Cumartesi

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

ŞÖHRETİ ARARKEN AŞKI BULDU

2008 Bosna Hersek güzeli jelena Jugovic, oyunculukta bir dünya markası olmak amacıyla ülkemizden çıktığı yolunda aşkı buldu.

04 Mart 2015 Çarşamba 14:14
ŞÖHRETİ ARARKEN AŞKI BULDU
İş adamı Metin Tuncel ile tanışmasıyla birlikte hızla boyut kazanan ilişkileri evliliğe doğru gidiyor.

İş adamı Metin Tuncel’in doğum gününde baş başa romantik bir yemek organize eden Jelena Jugovic, aynı gece nişan yüzüklerini de taktılar. Oyunculuk önemli bir disiplin çerçevesinde olmalı fikrini savunan Boşnak güzel “Bu Türkiye’de ve dünyada böyle, oyunculukta başarıyı yakalayacaksanız yanınızda güçlü bir eş ve düzenli yaşama ihtiyacınız var” dedi.

Boşnak güzel aile olma kavramının her oyuncuya güven aşıladığını dile getirirken “Aile yaşantısı son bulan sanatçı bence mutlaka kariyerinde bir düşüş yaşar, bende sağlam bir kariyer edinmek için sevdiğim adamla evlenme kararı aldım” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV