SEVİLEN OYUNCU MERT FIRAT EKRANDA İLK KEZ BİR BABAYI CANLANDIRIYOR.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak tefek Cinayetler”in yakışıklı oyuncusu Mert Fırat ekranda ilk kez baba olarak izleyici karşısına çıkacak.

Merakla beklenen yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’nin(Aslıhan Gürbüz) kocası, cemiyetin bütün parasını yöneten, sert mizaçlı,  dürüst ve ahlaklı iş adamı  Serhan’ı canlandıran Fırat, yeni projesini anlattı. Serhan karakterini oynamaktan büyük keyif alan oyuncu, çocuklarla da çalışmayı sevdiğini belirtti.

 

“Aslında daha önce sinema filmlerinde baba karakterini canlandırdım. Baktığınızda dizi uzun vadeli bir çalışma süreci olduğu için ‘Ufak Tefek Cinayetler’ bu yönden bir ilk olacak. Çocuk oyuncularla çalışmayı seviyorum. Çünkü onların o sürprizli hali bence bir oyuncu için çok keyifli ve de öğretici bir durum. Karşınızda ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz hiçbir zaman. Malum hepimiz büyüdükçe çocuk reaksiyonlarından ve çocuk bakış açısından uzaklaşıyoruz. Bu yüzden bir oyuncunun en büyük hediyesi bence bir çocukla uzun vadede çalışmak. O yüzden ‘Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan karakterini canlandırmak çok kıymetli benim için”. 

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ufak Tefek Cinayetler”, seyirciyi akıl oyunlarına davet eden, sürükleyici hikayesiyle 24 Ekim Salı akşamı Star TV’de.