atv’nin beğenilerek seyredilen “Kertenkele” dizisinin iki başarılı oyuncusu, kamera karşısına geçecekleri anı bekledikleri set arasında, muhteşem dans performanslarıyla göz doldurdular.

 

Kertenkele’nin36. bölümünün çekimlerinde,kamera karşısına geçecekleri anı bekledikleri set arasında, bekleyişi çok eğlenceli bir hale getiren Şemsi İnkaya ve Eda Özerkan yapmış oldukları muhteşem dans gösterisiyle, oldukça eğlenceli dakikalara imza attılar.

Yapmış oldukları muhteşem dans gösterisiyle, benim diyen dansçılara taş çıkartan ikilinin dans şovunu seyreden Kertenkele dizisinin oyuncuları, Şemsi İnkaya’nın dans figürlerine hayran kaldılar. 

 

Gözlerdeki Enerjiyi Hissediyor…

Şemsi İnkaya’nın her bakımdan mükemmel bir partner olduğunu belirten güzel oyuncu Eda Özerkan; “Set arasında bizim için her saniye oldukça eğlenceli geçiyor. Kendi sahnemizin çekimlerini beklerken Şemsi ağabeyle bir an göz göze geldik. İnsanın gözüne bakar bakmaz hemen enerjiyi alıp, uyum sağlayan Şemsi ağabeyle bir anda kendimizi dans ederken bulduk. Şemsi İnkaya,gerçekten çok özel bir insan. Her şeye çok güzel ayak uyduruyor. Dansa, Tango diye başladık Salsa’ ya döndük. Kendimizce güzel ve farklı bir tarz ortaya çıkarttık.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim