27 Şubat Cuma akşamı saat 20:30'da Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Seda Bağcan "Ses ve Nefesle Şifa Konseri''ne herkes davetli...

Reconnection (tekrar bağlantı) uygulayıcısı, reiki masterı, yoga eğitmeni, sesle şifa uygulayıcısı, mantra müziğiyle Türk ezgilerini buluşturan müzisyen Seda Bağcan’ın hayat tutkusu “şifa, müzik ve bilim”den oluşuyor.

Yaptığı müziği “Mantralar, tekrarlanan hece ve sözlerin melodiyle buluştuğu; insan zihninde ve ruhunda olumlu değişiklikler yaratıyor” sözleriyle anlatıyor: "İnsanlık son yıllarda çok fazla negatif duygu taşıyor ve tepkileri, düşünceleriyle de dünyadaki negatif enerjiyi büyütüyor. Oysa pozitife odaklanmak her şeyi değiştirebilir. Müziğimle insanlığa barışı ve huzuru hatırlatıyorum. Kalplerimizde hissettiğimiz bu duyguların, dünyanın da dönüşmesine hizmet edeceğine inanıyorum."

Kendi projesi olan"Dünya Barış Turnesi" kapsamında bugüne kadar Güney Afrika, Romanya,Bulgaristan,Makedonya,Yunanistan, Portekiz, Belçika, Almanya, Avusturya, Hindistan, Japonya, Peru, Arjantin, Brezilya, Uruguay, Şili, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi ülkelerde konserler düzenleyen Bağcan, bu konserlerinde dinleyicilere Ben Benim -I am That I am mantrasını ve Barış Duasını kendi dillerinde söyletiyor ve kaydediyor. Kitaro ile birlikte new age çalışmalar yapan, Madonna’nın yoga hocasıyla New York’ta yoga seminerleri düzenleyen, Çek Cumhuriyeti’nde doğumhanelerde albümleri çalınan Bağcan, Hindistan’da yoga konferansları da veriyor.
Editör: TE Bilisim