Seda Bağcan’a Romanya’dan “The Diploma Of Excellence”

Bükreş’in ünlü televizyon kanalı TVH tarafından Seda Bağcan için hazırlanan bir saatlik özel programda, Romanya Spiru Haret Üniversitesi tarafından insanlığın gelişimine ve eğitimine katkılarından dolayı sanatçıya Mükemmellik Diploması verildi. Ödülünü TVH Kanalı program sunucusu Matei Georgescu’nun elinden alan Seda Bağcan, konuyla ilgili hislerini şu sözlerle dile getirdi, “Geçtiğimiz Ekim ayında Dünya Barış Turnemin Bükreş ayağını gerçekleştirmiştim. Konser sonrasında Bükreş seyircisi çok etkilendi. Vermek istediğim mesajın dünyanın her yerine ulaşmasını gönülden istediklerini ve dilediklerini söylediler. 4 Nisan'da tekrar konser için davet edildiğimde de bir sürprizle karşılaştım: Romanya Spiru Haret Üniversitesi 'Mükemmellik Diploması' sundu bana.  Bu diploma bana insanlığın gelişmesi yönünde hayatımı adamamın ne kadar değerli olduğunu ve bazı kalplerin bunun değerini gerçekten anladığını gösterdi, yürüdüğüm yolda beni daha da yüreklendirdi.”

Seda Bağcan “I am That I am” Klibiyle 16 Nisan’da Tüm Dünyada

Tüm dünyada müzik otoriteleri tarafından “Mantra Müziğinin Cennetten Gelen Sesi” olarak değerlendirilen ve ülkemizde New Age Müziğinin en başarılı temsilcilerinden biri olan Seda Bağcan’a bir başka büyük sürpriz de Domo Music’den geldi. Domo Music, 16 Nisan 2015 Dünya Stres Farkındalık Gününde, Seda Bağcan’ın I am That I am şarkısının klipi Domo Music YouTube kanalında ilk kez yayınlamasının ardından, tüm dünyada yüzlerce müzik kanalında oynatılacak.

Dünyanın her yerinden yüzbinlerce dinleyicisi olan sanatçı, kendi projesi olan Dünya Barış Turnesi kapsamında bugüne kadar Güney Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Romanya, Bulgaristan, Norveç, İngiltere, Belçika, Hindistan, Tayland, Kamboçya, Ürdün, Peru, Almanya, Rusya ve Türkiye gibi ülkelerde konserler düzenledi. Turnenin 2015 yılı programında Letonya, Japonya, Fransa, Belçika, Almanya, Arjantin, Brezilya, Paraguay, Uruguay, Şili ile Amerika Birleşik Devletleri’nin hemen tüm eyaletlerinin yanı sıra Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada yer alıyor.

Editör: TE Bilisim