16 Temmuz 2026 Perşembe

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

Seçim öncesi kaçan ilk ünlü kim?

Türkiye yapılacak yerel seçimlere kilitlenmişken, seçimleri, kimin hangi ili, ilçeyi alacağını umursamadan hayatına devam edenler de var.

29 Mart 2014 Cumartesi 19:29
Seçim öncesi kaçan ilk ünlü kim?
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yerel seçimlere 1 gün kala İtalya'ya gitti. Akalın Instagram hesabından paylaşarak 'ben kaçtım' iletisini düştü

Türkiye yerel seçimlere kilitlenmişken, seçimleri, kimin hangi ili, ilçeyi alacağını umursamadan hayatına devam edenler de var.

Demet Akalın bunlardan yalnızca biri. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından pasaport ve uçak biletinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. İtalya'nın Milano kentine giden Akalın, yolculuk öncesi bilet fotoğrafını paylaşarak üzerine de bir not bıraktı: Ben kaçtım. Seçim öncesi hem gazeteciler hem de magazin dünyasının önemli figürlerinin hangi adaya oy vereceği her zaman merak konusu olur. Demet Akalın'ın da seçimlerden 1 gün önce İtalya'ya uçarak oy kullanmayacağını belli etmiş oldu. Takipçileri ünlü sanatçıya"oy ne oldu peki" diye tepki gösterdi. Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay ise Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde attığı bir tweeti paylaşarak tepki gösterdi.


Akay, "
Televizyona çıkıp Twiter yasağını görünce sinir krizi geçirdim diyen Demet Akalın, Belediye konserlerinden paraları götürüp, vatandaşlık görevine gelince ülkenin durumuna nispet edercesine takipçilerine "ben kaçtım" yazarak Milano'ya gidiyor. Bu kadar ünlü oy verme çağırısı yaparken Demet Akalın sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan bu videoda yer alamadığından patlamış olacak ki kaçtı. Demokrasilerde oy vermek kadar, oy vermemek de ‘politik bir tutum’ ve tercihtir ama reklam kokan tavırlarla olmaz. Yeni Belediye Başkanlarının ve kendi takipçilerinin ona iyi bir unfollow dersi vermesi lazım. Ben başlıyorum." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV