Sempatik babacan tavırları ile Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Hulusi Kentmen’e benzetilen usta oyuncu Sadık Gürbüz,“Düğün Dernek-2 de oynadığım karakter de çok benzerlik buldular. Hulusi Kentmen benim de çok sevdiğim ve saydığım bir oyuncu. Baba bir oyuncu! Onun karakteri çok önemli; sert görünümlü ama sevecen bir baba. Benim de oynadığım baba ve dede rollerinde o sevecen tarafımı  Hulusi Kentmen’e benzetiyorlar.  Yıllarını sinemaya adamış Hulusi Kentmen’e  benzetilmek benim için gururdur” dedi.


"FİLM ÇEKİMİNDE ÇOK EĞLENDİK, GENÇLER ÇOK BAŞARILI"


Çok yakında gösterime girecek “Düğün Dernek 2 – Sünnet” sinema filmiyle ilgili olarak Sadık Gürbüz,  “Hulusi Kentmen gibi babacan, sempatik bir karakteri oynuyorum. Filmde öğretmenlerden birinin babasını Avrupa yakası escort kızlar canlandırdım. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Şinasi Yurtsever sette çok komikler, filmi çekerken zaman zaman gülme krizine girdik. Gençler çok başarılılar. Filmde ki bütün oyuncuların hepsi çok başarılı.  2. Film 1’inci filmden çok daha komik. İnanılmaz espriler var, halay sahnesinde müthiş eğlendik.” diye konuştu.  


Sadık Gürbüz, Kardeş Payı’ dizisinden sonra sokakta herkesin fotoğraf çektirmek istediğini belirtirken, 4 Aralık'ta vizyona girecek “Düğün Dernek 2 – Sünnet” sinema filminin bu yıl gösterime girecek tüm filmlerin gişesini geçeceğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim