Ekranların sevilen yüzü Neslihan Günaydın Aka, yeni çektiği çikolata reklam filmiyle çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Reklam filmleriyle tanınılırlığını arttıran Neslihan Günaydın Aka, iddialı bir dizi film ile ekranlarda olmak istiyor.

Reklam filmleri sayesinde birçok oyuncunun kendisini gösterebilme fırsatı bulduğunu da sözlerine ekleyen başarılı oyuncu “Çok yetenekli çocuk oyuncular var, son reklam filmimde kamera karşısına geçtiğim Hamza Eren Öztürk ve Duru Demir devam ederlerse gelecekte çok iyi oyuncular olacaklar” dedi.

Mayıs ayı içerisinde bir de sinema filminde yer alacak olan Aka, “Çok güzel bir sinema filmi teklifi geldi. Başarılı olacağına inandığım bu projeyi severek kabul ettim. Sinemaseverlere çok güzel bir sürpriz olacak” dedi. Artık oyuncuların rüştünü televizyon dizi filmleriyle ispatladığını savunan Neslihan Günaydın Aka “Tiyatro izleyicisi belli, maalesef ilgi yok, sinema filminde istediğiniz kadar iyi oynayın gişe yapmadıysa oyunculuğunuzda, emeklerde çöpe gidiyor. Televizyonla çok büyük kitlelere ulaşabiliyor ve oyunculuğunuzu gösterebiliyorsunuz” diyerek sektörün acı olan gerçeğine de değindi. Yıllarca Tiyatro yapmış olan çok büyük oyuncuların televizyon dizi filmleriyle tanındığını ve hak ettiğini aldığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim