RECEP AKTUĞ: “SIRTIMA YAPIŞMIŞ BİR ROL OLMAMALI…”



Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın  paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ  ve Zeynep Dizdar’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” 7 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.


Kurtlar Vadisi, Aşk-ı Memnu gibi dizilerde oynadığı ciddi karakterlerle tanınan Recep Aktuğ Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı; “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu adlı sinema filminde seyirciyi bir hayli şaşırtacak. Sanatçı, “İzleyici oldukça komik, daha farklı bir Recep Aktuğ görecek. Bir oyuncu olarak sırtıma yapışmış bir rol olmamalı. “ dedi.


ALZHAİMER HASTASI BABA'YI OYNADI!

 'Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu' sinema filminde alzhaimer hastası bir babayı  canlandıran ünlü oyuncu Recep Aktuğ rolüyle ilgili olarak “Alzhaimer hastası bir babayı oynuyorum fakat bunu da işine geldiği yerlerde kullanan, komik bir baba.  Eşini kaybetmiş, eşinin yokluğunda kafayı yemiş ve onu ölmeyen kabul eden bir baba… Oğlunu da bir sahnede tanıyamayınca silaha sarılıyor.” diyor. 




 “KOMEDİ OLSUN DİYE FİLM ÇEKİLMEMESİ LAZIM”

Son dönem çekilen komedi filmlerini nasıl buluyorsunuz sorusuna Recep Aktuğ, “Komedi filmi olsun diye çekiliyor. Ben çoğunu izledim. Komedi filmi olsun diye film çekilmemesi lazım… Senaryolar çok karışık ve alel acele, aslında skeçlerden oluşan bir komedi anlayışı da olabilir. Son dönemleri çok net söylüyorum, pek hoşuma giden filmler olmuyor. Komedi yaptık mı yaptık, anlayış bu… “ dedi.


“BİRŞEY ÇOK TUTTU MU 50 BİN TANE TAKLİDİ OLUYOR, O FİLMLERLE HABABAM SINIFI GİBİ KLASİK OLMUŞ FİLMLERİN ÜSTÜNE ÇIKMAK ÇOK ZOR”

‘Recep İvedik’ tarzı absürd komedi filmlerin revaçta olduğunun hatırlatılması üzerine  Aktuğ; “O çok tuttu diye o tarz gidiyor. Bizim ülkemizde de bir şey çok tutarsa onun 50 bin tane taklidi, ıvırı zıvırı olur. O da doğaldır çünkü üretmek zor geliyor insanlara. Yeni bir şey yerine hazırın üstüne konup millet yiyor diye aynı tarz filmler yapılıyor. Bu tarz filmlerle Hababam Sınıfı tarzı klasik olmuş filmlerin üstüne çıkmak çok zor.” dedi.


“SEVGİLİNİN DURUMUNA BAĞLI…”

‘3,5 yılda eski sevgiliyi unutabilir mi inşan?’ sorusuna Recep Aktuğ, “Sevgilinin durumuna bağlı. (gülüyor) Sevgilisi unutulmaya müsaitse unutulabilir tabi.” dedi. Set ortamının oldukça keyifli olduğunu söyleyen Recep Aktuğ,  ‘İlk aşklar unutulmaz mı?’ sorusuna“Tabi. Hepsi dahil.“ dedi.


Biray Dalkıran ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını söyleyen Recep Aktuğ; “Biray benim kliplerimi de çekiyor. En son’ Tövbe Tövbe’ye çektik. Şimdi iki yeni şarkım var onlar piyasaya çıkacak onlara da klip çekeceğiz. Biray çok keyifli çalıştığım bir arkadaşım” dedi.


Editör: TE Bilisim