TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu, Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye’ye Balıkesir'den katılan Engin Mavituna, performansıyla sadece jüri üyesi Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'u döndürmeyi başarmıştı.

Akçay’da 266 isimli bir barda sahne alan genç yarışmacının programında, dün gece ünlü bir konuğu vardı. Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay, Mavituna'yı dinlemeye gitti. Akay'la sahnede düet yapan yarışmacı konuklara keyifli dakikalar yaşattı. Akay, 'Mazhar Alanson ve Özkan Uğur dışında diğer jüri üyelerinin böyle bir sese dönmemesine çok şaşırdım. O ses Türkiye'de Bir İrem Derici vakası daha.' dedi. Tarzıyla Gökhan Özoğuz'a yakın olan Mavituna, yarışmada istek üzerine Gökhan'ın ''Ben Ben Mesela'' isimli şarkısını seslendirmişti. Kendi şarkısını duyan Gökhan Özoğuz ise stüdyoyu terk etmek istemiş, yerinden kalkıp dışarı doğru yönelen Gökhan'ı Hadise engellemişti. 
Sadece Hülya Avşar’ın döndüğü ve yarı finalde elenen İrem Derici ise, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının gerçek anlamda ilk starı olarak, son günlerde Türkiye’nin en çok konuşulan şarkıcısı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Editör: TE Bilisim