Türkiye genelinde 81 ilde örgütlenen '' Model of Turkey '' Ulusal Model Yarışması Organizasyonu, Başkanlığını RCA Global Entertainment Co. ‘un sahibi Rasim AYDIN ve Genel Yönetmenliğini Can TAYLAN’ ın yaptığı '' Model of Turkey '' Ulusal Model Yarışması organizasyonu önümüzdeki günlerde start alıyor.

Organizasyonun CEO’su ve Genel Yönetmeni, Can TAYLAN ‘’ organizasyon olarak hedeflerinin, adil ve etik bir yarışma organizasyonu kurarak, ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecek nitelikli modellere ulaşılmasını sağlamak olduğunu belirterek; Türkiye’de düzenlenecek yarışmamızı kurgularken ihtişamlı bir gösteri planlıyoruz ‘’ dediler. Yarışmanın sonunda jürinin oylarını alarak birinci seçilen, Bay ve Bayan modeller uluslararası yarışma finallerine katılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yarışacaklar.



Yarışmanın katılım koşullarına ve başvuru formlarına organizasyonun web sitesinden ulaşılabilineceği gibi 81 ilindeki temsilcilerinden de organizasyonun ayrıntılarına ulaşabilmek mümkün.



Yarışmaya Türkiye genelinde 17-25 yaş arası, TC. Vatandaşı Kız ve Erkek adaylar başvuruda bulunabilecekler. Başvurular sonucunda, her ilin başvuran finalistleri değerlendirilerek; Her ilin Kız ve Erkek Birincileri seçilerek, Finalde 81 Kız ve 81 Erkek İl Birincileri ‘’ Model of Turkey ‘’ Ulusal Model Yarışmasında Türkiye’nin Modelleri olarak tescil edilerek, ‘’ Model of Models ‘’ Uluslararası Model yarışmasına gönderileceklerdir.


www.modelofturkey.com.tr

Editör: TE Bilisim