Merakla beklenen dizi Kurt Seyit ve Şura beklenenin aksine reyting sonuçlarında ikinci oldu. Birinciliği ise bakın hangi dizi aldı...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü 4 Mart gecesi yayınlandı.

İlk gün izlenmesinde, 'Küçük Ağa' dizisinin ardından ikinci olan Kurt Seyit ve Şura, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. En çok konuşulan ise Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı oldu. Tatlıtuğ'un yeni imajını gören sanat müziği sanatçısı Onur Akay, "Kıvanç muhalefet partilerinden birinin başına geçse, bu fizikle yüzde 50 oy alır" dedi. Yaptığı yorumlarla yine dikkat çeken isimlerden Atilla Taş ise, Tatlıtuğ'un ilk bölümde peştemal ile hamama girmesine "işte reyting garantisi diye buna derim ben" şeklinde yorum yaptı.

İşte Tatlıtuğ'a yapılan o ilginç yorumlar:





Ünlüler Kurt Seyit için işlerini iptal ediyor! 

Aylardır TV'de tanıtımları dönem Kurt Seyit ve Şura bu akşam ilk bölümüyle herkesi ekran başına kitledi. Ünlü isimler Twitter'da sürekli dizi hakkında yorum yaptı.

Katıldıkları bir davette Kurt Seyit ile Şura’nın gözleri ilk kez birbirine değdiğinde başlayan büyük aşk, izleyicileri ilk bölümüyle etkisi altına aldı.

Gülben Ergen: Salı akşamları 20.00 ile 22.00 arası toplantı, görüşme, çekim başta olmak üzere, telefon, sms, whatsapp dahil görüşme kabul etmiyorum #kurtseyit Yüzün özlediğim her şeyden daha güzel. #kurtseyit

Bergüzar Korel: Bize bu akşam bir şölen izlettiniz. Her anlamda teşekkürler tüm Kurt Seyit ve Şura ekibi.

Emel Sayın: Kurt Seyit. Çok başarılı,kutluyorum

Onur Akay: Bülent Ersoy'un bir batıl inancı vardır ve salı günleri hiçbir iş yapmaz. Bende uygulamaya başlıyorum çünkü: #KurtSeyitveŞura

Atilla Taş: Kıvanç Tatlıtuğ'u Kurt seyid'in ilk bölümünde peştemal'le hamam'a soktular ya, işte reyting garantisi diye buna derim ben.

Serpil Çakmaklı: Kurt ve şura izlenmeye değer bir yapım.

Esin Övet: Üç aydır bir dans sahnesidir bitmedi #KurtSeyitveŞura

Nil Burak: Kurt Seyit Sura mükemmel. Mekanlar, kostüm, makyaj, aksesuarlar, renkler ve oyun gücü tek kelimeyle  harikulade. Kutlarım.

Kenan Erçetingöz: Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten Hollywood starları gibi olmuş. Brad Pitt'le yarışır. Bravo.

Ayça Tekindor: Vallahi ilk kez maç dışında gözlük taktım. Kıvanç'ı daha yakından görebilmek için.

Helin Avşar: Bayıldım bu diziye çekimler harika. Takip edeceğim bir dizi buldum.

İpek Tuzcuoğlu: #KurtSeyitveSura müthiş güzel bir iş olmuş. Başta harika yönetmen Hilal Saral olmak üzere tüm ekibin yüreğine sağlık. Tebrikler.

Editör: TE Bilisim