BU SEFER YIRTTI…

Umut Bu Sefer Ucuz Kurtardı...

atv’nin beğenilerek seyredilen dizisi Kertenkele’nin en heyecanlı bölümlerinden biri olan 37. bölümün çekimlerinde, Umut Oğuz’un yer aldığı sahnede heyecan dolu anlar yaşandı.

Geçtiğimiz haftalarda “Kertenkele” dizisinin setindeki yangın sahnesi çekimlerinde, alevler içindeki kalasın kafasına düşmesi sonucu kafasında şişlik ve hafif yanıklarla yaralanan oyuncu Umut Oğuz yeni bölümün çekimlerinde, az kalsın yine bir talihsizlik yaşıyordu.

Beykoz kundura fabrikasında, aksiyon dolu bir sahnenin çekimleri yapılırken, Umut Oğuz senaryo gereği elindeki tabancayı ateşliyor ve tavandan oyuncuların üstlerine toz parçaları yağıyordu. Oyun sırasında önceleri toz parçaları yağarken, kısa bir süre sonra çekim yapılan yerdeki tavanın oyuncunun tam önüne çökmesiyle ünlü oyuncu başına gelecek kazayı kıl payı atlattı.


Artık gökten kafama altın düşecek diye bekliyorum…

Neredeyse kafasına çökecek olan tavandan kıl payı kendini kurtaran Umut Oğuz yaşadığı olayı yine esprili bir gözle değerlendirerek, yaşadıklarını şu şekilde aktardı; “Başıma yanarak düşen kalastan sonra iyi olduğuma başta annem babam olmak üzere kimseyi inandıramadım ki bu yaşadığım talihsizliği nasıl anlatayım. Geçen gün aradım, bu seferde başıma tavan çöktü anne diyemedim. Annem izleyince anlamaz nasıl olsa oradan yırtarım. Ben asıl önümüzdeki bölümleri merakla bekliyorum. Bakalım annemlere daha başıma gelecek neleri anlatamayacağım. Bu sefer yırttım ama tüm bunlardan sonra,artık gökten kafama altın düşecek diye bekliyorum.”

Editör: TE Bilisim