20 Nisan 2026 Pazartesi

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

KERTENKELE DE ÖZGECAN'I UNUTMADI!

ATV'NİN SEVİLEN DİZİSİ KERTENKELE'NİN EKİBİ DE KADINA KARŞI ŞİDDETİ PROTESTO ETTİ...

18 Şubat 2015 Çarşamba 14:10
KERTENKELE DE ÖZGECAN'I UNUTMADI!
Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katledilmesi tüm Türkiye'de lanetlenirken, "Kertenkele" dizisi oyuncuları ve çalışanları da, "kadına karşı şiddete hayır" diyerek, yaşananları pankartlarla protesto etti. Vahşi cinayete karşı sessiz kalmayan Kertenkele dizisi ekibi, Özgecan'ın katledilmesini ellerindeki pankartlarla ve sloganlarla kınadı.

Dizinin çekimlerine başlamadan önce oyuncular Bihter Dinçel, Eda Özerkan, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayri ve Cem Emüler'le birlikte set çalışanları önce sokakta ardından alışveriş merkezinde sloganlar attı. Kadına olan şiddete karşı önlemlerin bir an önce alınması konusunda düşüncelerini dile getiren ekip sloganlarında, "Ey insanlar, bu nasıl insanlık, yaşamıyoruz, hepimiz öldük. İçimizden, yüreğimizden, gözlerimizden kanlar akıyor. Ne olursunuz; geleceğimiz için, yarınlarımız için evde, işyerinde, sokakta cinsel şiddete artık bir son. Kadına şiddete hayır!" diyerek içlerindeki çığlığı herkese duyurmaya çalıştı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV