adL 2014-15 marka yüzü Ahu Yağtu, yeni yıl öncesi İzmirli moda severlerle buluşarak, yılbaşına dair stil önerilerinde bulundu. Memketinde yoğun ilgiyle karşılaşan ünlü model hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güzel model ve oyuncu Ahu Yağtu ‘‘İzmir’de olmak çok keyifliydi. Memleketimi özlemişim. İzmir’in insanlarıda çok kibar… Çok güzel sohbetler ettik ve modaya ilgileri çok yüksek keyifili bir fikir alışverişi oldu. ’’ dedi.



GÜÇLÜ, SEKSİ,
 COOL!!!

 

Moda dünyasının ünlü isimlerinden oyuncu ve sunucu Ahu Yağtu adL yılbaşı koleksiyonunun marka yüzü olarak göz kamaştırdı…

 

Modayı yakından takip eden güçlü ve stil sahibi kadının markası adL, yeni yıl şıklığını, pul/payet, stcech kumaşları ve  gold, siyah antrasit renkleriyle anlatıyor. Yeni yılda adL ile kadınlar partiye giderken giydiği strech elbisesiyle cesur olduğu kadar, uzun tuvaleti ile romantik ve gizemli olmanın zarifliğini yaşayacak.

 

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Drektörü Zehra Işık Yılbaşı alışverişi için kadınlar, önce kendi vücut tipine sonra da gideceği yere göre seçim yapmalılar. adL ve night zoom koleksiyonu içersinde bu özel geceye yönelik oluşabilecek tüm ihtiyaçlara verilebilecek çok güzel cevaplar var… 2015 yılında stiliniz ve şıklığınızla ön plana çıkacağınız iyi bir sene diliyorum dedi.

Editör: TE Bilisim