30 Mayıs 2026 Cumartesi

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

HAYVANLARLA İLK DENEYİM

Her alanda kendini ispatlayan Esra Sönmezer, “Çılgın Dershane Ada 4”teki ilginç deneyimlerini paylaştı.

07 Ocak 2015 Çarşamba 12:17
HAYVANLARLA İLK DENEYİM
Başarılı oyuncu Esra Sönmezer, 16 Ocakta vizyona girecek olan “Çılgın Dershane Ada 4” filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Birçok dizi film, tiyatro oyunu ve sinema filmleriyle gündemden düşmeyen Esra Sönmezer, “Bu güne kadarki en zorlandığım sahnelerim Çılgın Dershane Ada 4 filminde hayvanlarla birlikte yaptığımız çekimler oldu” dedi.



Filmde hayvan sever ve vejetaryen çılgın bir öğrenciyi oynayan Sönmezer, rol gereği diğer öğrencilerin açlıktan hayvanları yememeleri için yoğun mücadele veren bir karakteri canlandırıyor. Aynı zamanda da tavşan ve tavukla olan sahnelerde çok yorulduğunu da söyleyen Sönmezer, ” Sonuçta o tip hayvanlara rol yaptırmak imkânsızdır, hele ki hacet gidermelerine de asla mani olamıyorsunuz, dolayısıyla bu durum sette hepimizi hem çok güldürdü hem de üstümün ıslanması yüzünden komik ve unutulmaz anlar yaşadım” açıklamasında bulundu.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV