Songül Biltekin’e sahnede pasta sürprizi!
Türk halk müziğinin başarılı kadın solistlerinden, “Bekle” adlı klip çalışmasıyla iyi bir çıkış yapan sanatçı Songül Biltekin yeni video klibi “Sen Unut, Ben Unutamam” ile de yine ilginin odağında bir isim. Geçtiğimiz hafta yeni video klibi popüler müzik kanallarında dönmeye başlayan sanatçı ekstra gala geceleri ve türkü evi sahneleri arasında yoğun bir koşuşturmaca yaşıyor. 


Çarşamba akşamları sahne aldığı Sarya Restaurantta dinletisine Ekin Türk TV’de hafta içi her gün Özlemce adlı programla izleyicisiyle buluşan sempatik sunucu Özlem Demir’le birlikte konuk olduğumuz sanatçının sahne performansı ve dinleyicisiyle olan güçlü dostlukları müthiş bir güzellikteydi. Bu zamana kadar hiç rastlanılmamış bir görüntüydü.



Dinleyicisiyle güçlü bir baş kuran ve sanki restaurant’ın sahnesinde değil de evinde misafirlerini ağırlıyormuş gibi candan ilgi gösteren sanatçıya o gece sevenleri pasta sürprizi yaptı.


Sürpriz karşısında oldukça duygulanan sanatçı Songül Biltekin; iyi ki sizler varsınız ve ben sizin gibi pırlanta yürekli insanlara türküler şarkılar ve şiirler okuyorum, dedi.

Sanatçı pastayı o gece kendisini yalnız bırakmayan sempatik sunucu Özlem Demir ve sanatçı Ali Ekinciyle birlikte kesti. Pastayı kesmeden herkes bir dilek tutsun diyen Biltekin, kestiği pastayı Özlem Demir’in elinden yedi. 

Önceki akşam Sarya Restaurantta pasta sürprizli programda Deyimlerin değil Emeğin sanatçısı Songül Biltekin’i dostları: Sempatik sunucu Özlem Demir, K3 Medya sahibi E.Kadir Kılcı, sanatçı Ali Ekinci, Bayram Kantar, Yüksel Mıhcı, Mio Galata Restaurant Çalişanlari, Muzaffer Arı, Hüseyin Demirelli, Cüneyt Şimşek ve daha birçok seveni yalnız bırakmayarak mutluluğunu paylaştılar. 

Haber: E. Kadir KILCI
Editör: TE Bilisim