Usta sanatçı Musa Eroğlu'nun veliahtı olarak gösterdiği Yüksel Didikoğlu, ikinci albümü 'Aşk Eline Düştüm' ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Mete Artun, Ahmet Özgül ve Mustafa Sarıkaya’nın aranjörlüğünü yaptığı 12 türküden  oluşan albümünde Yüksel Didikoğlu, Türk Halk Müziğinin güçlü sesleri Musa Eroğlu ve Güler Duman ile birlikte iki parçada düet yaptı. Didikoğlu, birlikte düet yaptığı, söz ve müziği Musa Eroğlu’na ait 'Zamansız Yağmur' adlı parçanın klibinde de usta sanatçı ile kamera karşısına geçti. Ankara ve Konya'da gerçekleştirilen klip çekimleri süresince Musa Eroğlu, çekimlerin tamamlanabilmesi için yaklaşık 48 saat süreyle gözünü  kırpmadan uykusuz kaldı. 



Usta sanatçı Musa Eroğlu, ayrıca ilk kez  rock soundu ile seslendirilen 'Zamansız Yağmur' adlı parçada düet yaptığı Yüksel Didikoğlu'na desteği ve güvenini ise 'Sevgili Yüksel, çocuk denebilecek yaşlarından beri müziğin içinde. Ancak Türkiye onu, 2013 yılında birlikte katıldığımız “Veliaht” adlı yarışma programıyla tanımaya başladı. Yarışma programında sergilediği performans dolayısıyla bileğinin hakkıyla kazandığı birincilik de bu tanınırlığı perçinlemiş oldu. Ben de bu albümde önerilerimin yanı sıra bağlamam ve iki türkümle de katkıda bulundum. Yüksel Didikoğlu’nun, müzikal anlamda gelenekten kopmadan ve gelecekten korkmadan sağlam adımlarla ilerlediği uzun yolda başarılı olacağına ve önemli işlere imza atacağına inancım tam. Bu bakımdan, hazırlanma sürecinde hiçbir şeyin şansa bırakılmadığı, her aşamasının titizlikle çalışıldığı “Aşk Eline Düştüm” albümüne, geniş kitlelerde karşılık bulması ve böylece Yüksel’e yepyeni bir motivasyon olması konusunda başarı ve şans diliyorum'  sözleriyle dile getirdi. 
Editör: TE Bilisim