Yaptığı yorumlarda Kenan Doğulu ile Beren Saat'in evleneceğini, Demet Akalın'ın çocuk sahibi olacağını, Sinem Kobal ile Arda Turan'ın ayrılacağını, bazı ünlü sinema ve tiyatro sanatçılarının vefat edeceğini aylar önce söylemişti.

Yaptığı bütün yorumların tahminlerin bir bir çıkması üzerine astrolog Anıl Can, ''falcı olmadığını,geleceği gördüğünü ve sadece gelecek tahminleri yaptığını'' söyledi.
   
''Hayatta her şeyin bir çözümü var yeter ki siz değiştirmek isteyin'' diyen Anıl Can, '' ilişkiler üzerine kitap hazırlığı da yaptığını, bu kitapta birçok insan ilişkilerdeki hatalarını fark edebilecekler ve mükemmel bir ilişki nasıl yaratılır ona görecekler'' dedi. 

Astrolog Anıl Can, bu dönem borsalara asla güvenilmemesi gerektiğini riskli bir dönem olduğunu belirterek ''bu önemde Türkiye'de karışıklıklar ve patlamalar olabileceğini'' söyledi. 
   
İngiltere'de College Of Psychic Studies'te Psychiclopment okuyarak derin algılama,astroloji, karma ve bilinç altı programlama konularında eğitim görüp Türkiye'ye yerleşen genç astrolog Anıl Can, iş dünyasında bazı firmaların danışmanlığını yürütüyor ve bazı ünlülerin de yaşam koçluğunu yapıyor.

Tahir YAMAN
Editör: TE Bilisim