Aksoy filmin yapımcılığını üstlendiği, bir seri halinde çekilmeye devam eden “Çılgın Dershane” oyuncuları yeni maceralarıyla 4. filmi de tamamladı.

Kamil Çetin yönetmenliğinde tamamlanan “Çılgın Dershane Ada 4” filmi, daha önce çekilen serilerin elde ettiği gişe başarısıyla, Çılgın Dershane fanları oluştu. 16 Ocak’ da vizyona girecek olan “Çılgın Dershane Ada 4” filmi gala gecesini ona sahip çıkan fanlarıyla 14 Ocakta gerçekleştirecek.

Başrollerini Okan Karacan, Serkan Şengül, Esra Sönmezer ve Fulya Keskinin paylaştığı “Çılgın Dershane Ada 4” filminin yapımcısı Aksoy film bir ilke imza atıp sinemaya sahip çıkan seyircisiyle gala gecesinde birlikte olacaklar. Filmin başarılı oyuncusu Esra Sönmezer “Fan kitlesi oluşmuş bir sinema filminde olmak benim için mutluluk, ayrıca filmin fan kitlesinin tepkisini çok merak ediyorum. Serinin en komik filmini çektiğimize inanıyorum. Oyunculuklarımızla rol alan her arkadaşımın izleyiciden tam not alacağına da eminim” dedi. Sinemanın fenomen yapımı haline gelen “Çılgın Dershane” serisi, fanlarıyla oyuncuları gala gecesinde bir araya getirecek olması, sevilen oyuncu Esra Sönmezer’i çok heyecanlandırdı. Gala gecesi ve filmin fanlarının karşısına özel tasarım bir kıyafetle çıkacağını da belirten Sönmezer “Emeğimizin semeresini göreceğimiz gün yaklaştıkça heyecanım çoğalıyor, gala gecesine kadar uyku tutmaz” dedi.

Editör: TE Bilisim