Ferman Toprak oyunculuğa ısındı...

Başrollerinde Demet Evgar ve Emre Karayel'in oynadığı dizinin çekimleri Ferman Toprak'ın sahne aldığı Faceclup'te geçtiğimiz gün gerçekleşti.Başarılı şarkıcı Ferman Toprak'ın sinema filminde olduğu gibi kendini oynadığı dizinin çekimlerinde ilginç anlar da yaşandı.


Yaklaşık 5 saat süren çekimlerde Demet Evgar,Emre Karayel,Bülent Şakrak üçlüsü,Ferman Toprak'ın şarkılarını canlı olarak seslendirdiği  prova sırasında kendilerini tutamayarak dans etti.Hamile olan Demet Evgar'ın da başarılı şarkıcının " "Hayatı Tesbih Yapmışım" isimli şarkısına eşlik ederek eğlendiği gözlerden kaçmadı.




Tüm ekibin eğlenerek çekimleri tamamladığı günde Demet Evgar,Emre Karayel,Bülent Şakrak ve Ferman Toprak bir arada selfie için poz da verdi.



Sinema filminden sonra dizide de rol alan Ferman Toprak,çok keyif aldığını belirterek "Haftada 5 gün sahne aldığım yerden şarkılarımı bu kez dizi için söyledim.Çok enerjik bir ekipti.Demet olsun,Emre olsun,Bülent olsun harika insanlar ve sanatlarını en güzel şekilde icra ediyorlar.Bir arada olmaktan çok mutlu oldum.Ben yine kendimi oynadığım için çok zorlanmadım. Keyifliydi. Böyle böyle yavaş yavaş oyunculuğa ısınıyorum. Ancak çok zor ve zaman alan bir iş" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim