Bazı basın yayın organlarında kısa bir süre önce yer alan, dizi setimizde meydana geldiği iddia edilen, oyuncumuz Tardu Flordun ile ilgili çıkan haberlerin asılsız, gerçeklikten uzak içeriği ve oldukça da abartılı bir anlatım sergilemesi bizleri bir kez daha derinden üzmüştür.

 

Yapım Atölyesi olarak bizler, etik ve ahlaki değerlere sahip çıkarak, sektör içerisinde uzun yıllar boyunca yapmış olduğu her projede ilk önce insana değer veren bir firma olarak hizmet vermekteyiz. Oyuncularımızın ve set çalışanlarımızın her birinin bizim için, ayrı ayrı önemi olup, nezdimizde eşit haklara ve değerlere sahiptirler.

 

İlk olarak İnternet medyasında yer alan ve nahoş ifadeler kullanılarak basına yansıtılmaya çalışılan olaylar gerçek dışı ve asılsızdır. Gerçekleştiği iddia edilen olayda adı geçen oyuncumuz Tardu Flordun ve çalışanımızla konuya dair ayrıntılı olarak görüşmeler yapılmış olunup, diğer set çalışanlarımızla da tek tek görüşmeler yapılarak konu tüm hatlarıyla derinlemesine incelenmiştir. Bahsi geçmekte olan olay içerisinde, oyuncumuz ve set çalışanımız arasında küfür ve hakaret içeren bir hadise kesinlikle yaşanmamıştır. Yaşanan olay, medyada gösterilmeye çalışıldığı gibi büyük bir hadise olmayıp, gerçeklikten uzak ve asılsızdır. Diğer tüm dizi setlerinde olduğu üzere bizlerde de zaman zaman küçük olaylar meydana gelebilmektedir. Fakat aksettirilmeye çalışılan olayın aksine, set çalışanlarımız ve oyuncularımız arasında sevgi ve saygıya dayalı bir iş ilişkisi mevcut olup uyum içinde çalışılmaktadır

 

Her hangi bir çalışanın veya oyuncunun küfür ve hakaret içerikli tavrının bizi her zaman ve her koşulda rahatsız edeceğini ve bu tavrın hangi koşulda olursa olsun asla kabul edilebilecek bir durum olmadığını da özellikle belirtmek isteriz.

Oyuncularımız ve ekibimiz, dizinin başarısı için özveriyle çalışmalarını sürdürmekte ve bu tür kamuoyunda farklı algılamalara yol açan asılsız haberlerden dolayı da üzüntü duymaktadırlar. Siz değerli basın mensuplarının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından yapım şirketimizin açıklamalarını dikkate almasını rica eder, iyi çalışmalar dileriz.


Yapım Atölyesi

Editör: TE Bilisim