Söz ve müziğini yaptığı çok sayıda eseri ünlüler tarafından icra edilen, yaptığı single albüm ile müzik dünyasına hızlı bir şekilde giriş yapan Ali Çetin Kızılkaya, “Mucize”, “Sen Bilemedin” ve “Anam Ağladı” şarkılarının yer aldığı albümüyle milyonların kalbini fethetti.  

Çıkardığı albümü “Asil Mucize” ile müzik dünyasına bomba gibi düşen Ali Çetin Kizilkaya, albümün çıkış parçası“Mucize” ve “Sen Bilemedin”e yaptığı klipleri ile sosyal medyada bir numaraya yerleşti.

Müziğe “Mucize” bir dokunuş yapan Ali Çetin Kızılkaya, sosyal medyada fenomen oldu ve gönüllere taht kurdu… Youtube de yayınlanan "Mucize" klibi binlerce kişi tarafından izlendi.

"Mucize" eserinin remix - klip versiyonu youtube da yüzbinleri aşarak izlenme rekoru kırdı. 
Kral TV'nin  http://www.kralmuzik.com.tr resmi sitesinde de yer alan “Mucize” ve “Sen Bilemedin” eserlerinin klipleri çok ses getireceğe benziyor.

"SEN BİLEMEDİN" REKORA KOŞUYOR...

Sanatçı Dr. Ali Çetin Kızılkaya'nın,  son klibi "Sen Bilemedin" Kral Müzik sitesinde büyük bir ilgi topladı ve rekor kırdı. 

Klibi izlemek için tıklayın…
http://www.kralmuzik.com.tr/kral-tv/videolar/muzik-videolari/dikkat/asil---sen-bilemedin


MUCİZE SES GETİRDİ...

Dr. Ali Çetin Kızılkaya’nın “Mucize” ve “Sen Bilemedin” klipleri, müzik dünyasına bomba gibi düştü. Dr. Ali Çetin Kızılkaya, “Mucize” şarkısı ile özellikle Anadolu’da yayın yapan radyolarda liste başı olmayı başardı. 

Albümde yer alan “Sen Bilemedin” adlı şarkısına da klip çeken sanatçı aynı başarıyı bu klipte de yakaladı. Henüz albüm piyasaya yeni çıkmasına rağmen, radyolarda ve internette çok kısa sürede ses getirdi.

ESTETİSYEN VE MÜZİSYEN…

İzmir’de doğan sanatçı Ali Çetin Kızılkaya, Kayseri’de Tıp Fakültesi’ni tamamladı ve Medical Estetik alanında uzmanlaşarak Tıp Doktoru oldu.

Farklılık yaratma isteği, Dr. Ali Çetin Kızılkaya’ya meslek olarak estetik cerrahiyi seçtirdiği gibi, ayrıca çocukluğundan itibaren müzikle iç içe olmasını sağladı.

“Notalara, yan yana gelerek oluşturdukları seslere, bu seslerin tüm duygu, düşünce ve varlığa tercüman olabilmesine hep hayran kaldım. Her ses, bir mucizenin parçası gibiydi adeta” diyen Ali Çetin Kızılkaya; müzikle mandolin çalarak tanıştı ve bir dönem Kayseri’de konservatuarda gitar ve temel müzik eğitimi aldı.

Dr. Ali Çetin Kızılkaya; tüm bunların yanında spikerlik ve seslendirme eğitimini de zenginlikleri arasına kattı. Yaptığı bestelerini ve yazdığı sözleri yıllar boyu biriktiren Kızılkaya,dört sene önce müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye karar verdi.
Önce söz ve bestelerini sanatçı dostlarına vererek müzik dünyasına adım atan 
Dr. Ali Çetin Kızılkaya; ardından da“Düzgün Çocuklar” isimli bir grup kurdu.

Hep güzelliklerin peşinde koşan Dr. Ali Çetin Kızılkaya’nın, kalbi de hep iyilik ve paylaşma için çarptı. Yıllardır down sendromlu çocuklar ve sokak hayvanları için çalışan sanatçı; ilk albümünün gelirini de down sendromlu çocuklar için bağışladı.

“Asil Mucize” adını verdiği 3 parçadan oluşan albümünde Mustafa Beyazkuş ile çalışan Ali Çetin Kızılkaya; ilk klibini"Mucize"ye ve ikinci klibini ise “Sen Bilemedin” adlı eserine çekti.

Dr. Ali Çetin Kızılkaya’nın, "Mucize" adlı eseri Youtube da rekora gidiyor....

Editör: TE Bilisim