Oyuncu-Tiyatrocu Erdinç Gülener, 'Kertenkele' adlı dizideki 'Komiser Ünsal' karakteriyle şu sıralar hayli popüler... Sevilen oyuncu, dizinin dışında üç sinema filmi ve iki tiyatro oyununda da rol alıyor.


Önümüzdeki günlerde vizyona peşi sıra girecek olan 'Darbe', 'Fakat Müzeyyen Derin Bir Tutku' ve 'Bizim Hikayemiz' adlı sinema filmlerinde değişik rollerle karşımıza çıkacak olan Erdinç Gülener, 'Muhteşem Gatsby' ve 7 sezondur kapalı gişe oynayan 'Kerbela' adlı tiyatro oyunlarıyla seyirci ile buluşuyor.




'Kertenkele'de 'Komiser Ünsal'ı canlandıran Erdinç Gülener, 'Darbe' adlı sinema filmi ise yine komiser 'Metin'i oynuyor.  'Fakat Müzeyyen Bir Derin Tutku' adlı sinema filminde seyirciyi çok şaşırtacak olan Gülener, bu filmde 'Poyraz' adlı bir biseksüel mimarı canlandırıyor.




Son çektiği 'Bizim Hikaye' isimli filminde ise bir savcıyı oynayacak olan Gülener, iki tiyatro oyunu ile de tiyatro severlerin karşısında olacak. Halen provaları devam eden 'Muhteşem Gatsby' oyununda 'Tom' karakterini sahneleyecek olan ünlü oyuncu, 7 sezondur kapalı gişe oynadığı ‘Kerbela' adlı tiyatro oyunuyla da sanatseverlerin karşısına olacak.

Editör: TE Bilisim