Green Yapım şirketinin yapımcılığını gerçekleştirdiği “Elif” isimli dizi film, satıldığı Endonezya ve Bosna gibi birçok ülkede yayınlandığı her kanalda reyting sıralamasında ilk sıralara yerleşti.

Endonezya’da yayınlandığı SCTV davetlisi olarak ziyarete giden oyuncular müthiş bir izdihamla karşılandılar. SCTV yetkililerinin bir konser alanında organize ettiği ve dizinin sevilen oyuncularının yakından tanıtılacağı programa rekor izleyici katılımı gerçekleşti.



Dizi filmin sevilen oyuncuları Emre Kıvılcım, İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Gülçin Tunçokgibi isimlerinhazır bulunduğu programa, başvuru sonucu kurayla belirlenen 1000 kişi katılırken 3000 kişide dışarıda kaldı. “Elif” isimli dizi filmin önemli başarısının ardından 3 yapımın daha Endonezya kanallarına satıldığını ifade eden Green yapım yetkilileri “Biz star bir dizi yaptık, oyuncularımız, senaryo ekibimiz, yönetmenimiz ve teknik ekibimizle bir vücut oluşturduk ve bu vücut başarıdan başarıya koşuyor. Bir bütünü oluşturan organlar belki de ilk kez bir yapımı star yaptı” dediler. 10 kişilik bir senaryo ekibinin yazdığı “Elif” isimli dizinin senarist gurubunun başında ise başarılı bir isim Nihan Eren yer alıyor. Sosyal medyada başrol oyuncularının 500.000 civarında takipçisi olan yapımın yurt içindeki başarısının tesadüf olmadığını satıldığı ülkelerde zirveye yerleşerek gösterdi.

Editör: TE Bilisim