DENİZ BAYSAL, SHOW TV’DE YAYINLANAN “BEYAZ YALAN” DİZİSİ İÇİN” HER OYUNCU HER PROJEDE FARKLI BİR KARAKTERİ CANLANDIRMAK İSTER VE BEN “BEYAZ YALAN” DA İKİ KARAKTERİ BİRDEN CANLANDIRIYORUM. BU YÜZDEN SETE GELİP GİTMEKTEN ÇOK KEYİF ALIYORUM. SET EKİBİ VE OYUNCU ARKADAŞLARIM BANA SURPRİZ PASTA GETİRDİLER. YENİ YAŞIMI ONLARLA KUTLAMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUM” DEDİ.

BİRBİRLERNE TIPATIP BENZEYEN İKİ GENÇ KIZIN HAYATLARININ KESİŞMESİNİ KONU ALAN
 “BEYAZ YALAN” 3. BÖLÜMÜ İLE 11 NİSAN CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20:00’DE SHOW TV’DE …



BEYAZ YALAN’DA KUTSİ  ( Demir) , DENİZ BAYSAL ( Alara /Melek) ,EBRU AYKAÇ ( Asude Hanım ), EGE AYDAN ( Fikret Bey), ELİF İSKENDER ( Meryem Hanım ), ÇAĞLAR SAYIN ( Volkan) SEHER TERZİ ( Bedriye Hanım), BERKAN BULUT ( Özgür), ONUR DİKMEN ( Halil),ÇETİN KARAKUL ( Savaş ), EBRU AYTEMUR  ( Ebru ), FATİH DOKGÖZ ( HİKMET), ÖZGE İNCE ( Damla ) , AYÇA YAĞCIOĞLU ( Sedef) ,PINAR DENİZ ( Berrak)  , BİRAN DAMLA YILMAZ (Nesrin) DİLARA TOPUKLULAR ( Zeliha), karakterleriyle karşımıza çıkıyorlar.



“Beyaz Yalan”  iki genç kızın hayatlarının kesişmesinin hikayesi. Alara’ya özgürlüğünü, Melek’e de hayat boyu beklediği şansı vaad eden bir oyunun hikayesi…Melek, acıyı, kederi, yoksulluğu arkasında bırakıp Alara’nın hayatını yaşamaya başladığında bunun, kimseye zarar vermeyen beyaz yalan olduğunu düşünüyordu. Tıpkı Alara gibi. Önceleri peri masalına benzettiği bu hayat, her geçen gün, onun biraz daha şaşırtıp korkuturken hayattan bezdirecekti. Alara ise başlarda ona özgürlüğünü verdiğini zannettiği bu oyun kontrolünden çıkınca, başta Melek olmak üzere, herkese dünyayı dar etmek için geri dönmek istiyecek…Ama hangi hayata? Artık Alara’nın olmayan bir hayat. Melek ise bu zengin ve artık kontrolden çıkmış olan hayatı çoktan terk edip kendi yoksul hayatına dönmeye razıdır ama ya aşk? Melek için Alara’nın hayatından vazgeçmek, aktan vazgeçmek demekti. Melek ,Alara’nın hayatın ait her şeyi aldığı gibi bırakabilirdi, kalbi hariç… Hayat Alara’nın , aşk Melek’in aşkıydı…

Ve bütün yalanlar acı vericiydi, beyaz bile olsa…

 

Yapım                                    : NTC MEDYA

Yapımcı                                 : MEHMET YİĞİT ALP

Yönetmen                              : FİLİZ GÜLMEZ PAKMAN

Senaryo                                 : MAYIS

Genel Koordinatör               : NAZLI HEPTÜRK

Editör: TE Bilisim