JEST İNSANI DEMET AKALIN

Zirveden inmeyen şarkıları ve samimiyetiyle milyonların beğenisini kazanan Demet Akalın, başarısına katkıda bulunan çalışma arkadaşlarına gösterdiği vefayla da örnek oluyor. Yaptığı jestlerle tüm ekibinin kalbini kazanan Akalın, son olarak yakın arkadaşı ve iletişim danışmanı Özgür Aras'ın yeni mekanı eelencede ücret almadan sahneye çıkacak.
Demet Akalın başarılı müzik kariyerinin dışında, Amerikalı ünlü televizyoncu Oprah Winfrey gibi çalışma arkadaşlarına yaptığı jestlerle de övgüyü hakkediyor. Tüm çalışma arkadaşlarını tatile götüren, düğünlerini organize eden Demet Akalın son jestini uzun yıllardır birlikte çalıştığı iletişim danışmanı Özgür Arasa yapacak.
Popun kraliçesi Demet Akalın, Özgür Aras'ın bir kaç yıl önce gece hayatına kazandırdığı ve defalarcaİstanbulun en iyi on kulübünden biri seçilen mekanı eelencede sahneye çıkacak. Eelencenin yeni yerinde 17 Eylül Çarşamba akşamı hiçbir ücret almadan şarkılarını seslendirecek Demet Akalın, sevenleriyle birlikte eğlenecek.
Demet Akalının ekip arkadaşlarına yaptığı bu jestler sanat dünyasında takdir toplayıp ekip işinin önemini vurgulaması açısından da tüm meslektaşlarına örnek oluyor.
Editör: TE Bilisim