Ünlü oyuncu Ayşen Batıgün Azeri yapımı aksiyon komedi filmi, “The Game” de başrol oynayacak. Yönetmenliğini Rifat Aliyev veOrhan Bayramov’un yaptığı filmin çekimleri 3 hafta Azerbaycan’ın Şeki şehrinde, 1 hafta da İstanbul’da gerçekleşecek. Azerbaycan, Türkiye, Rusya, Kazakistan, Gürcistan ve Almanya’da vizyona girmesi planlanan filmin ikincisi de Rusya’da çekilecek.

 

ÇEKİCİLİĞİ VE GÜZELLİĞİ İLE İSTEDİĞİ HER ŞEYİ ELDE EDİYOR!


Yapımcılığını Yarasa Art Pictures’ın yaptığı; Ayşen Batıgün, Eray Türk, Serkan Genç, Şahin Nasirov, Faik Mirzoyev, Azer Aydemir, Hacı Qadir, Raqib Axundov, Nesimi Mirzayev, Elsen Rustemov, Vusal Murtuzaliyev, Rovsan Mammado ve Gulsen Huseynli gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmle ilgili olarak güzel oyuncu Batıgün; “Aksiyon-komedi tarzı​nda, e​lmas peşinde koşan 2 mafyanın çatışmasını anlatan filmde​,​ gömünün bulunduğu yerin haritası bir şekilde elime geçince kendimi olayların içinde buluyorum”diyor… ​Çekiciliği ve güzelliği ile istediği her şeyi elde eden​ bir​ kadın​ karakteri​ ​canlandıracak olan Ayşen Batıgün, “Filmde macera​,​ aksiyon hiç bitmiyor​.​ ​İ​lk kez bir aksiyon filminde yer almanın mutluluğunu yaşıyorum​. Benim için hem farklı hem de çok keyifli bir deneyim olacak​” dedi. 


İLK KEZ HIRSIZI OYNADI.

İlk kez bir hırsızı oynadığını söyleyen Ayşen Batıgün, “Oynadığım karakter bir bakıma sevgilisinin kurbanı oluyor” diye konuştu. Amerikan yapımı ‘Katran – The Tragedy’ sinema filminin ardından Azerbaycan yapımı “The Game” adlı filmde başrol oynayacak olan Batıgün, “Uluslararası projelerde rol almak herkese nasip olmaz​. ​Bu bakımdan kendimi ​çok ​şanslı hissediyorum​. Bir oyuncu olarak farklı kültürlere ait projelerde yer almak beni daha da besliyor ve güçlendiriyor.​” diyor.  Ayşen Batıgün önümüzdeki günlerde Bakü’ye gidecek ve filmin çekimlerine Eylül ayında Azerbaycan’da başlanacak.

Editör: TE Bilisim