PERA 77’DE CAZ VE FUNK DOLU BİR YILBAŞI DENEYİMİ! PERA 77’DE CAZ VE FUNK DOLU BİR YILBAŞI DENEYİMİ!
Elektronik müziğin ulusal ve uluslararası sahnelerinde en çok talep gören ve gerçekleştirdiği her konserde büyük kitlelere ulaşan ismi Mahmut Orhan, BKM Organizasyonu ve Limits Off’un desteği ile ilk kez Maximum Uniq Açıkhava’da müzikseverlerle buluşacak.

40 kişiden oluşan orkestra ile 2 Temmuz Cumartesi akşamı, Maximum Uniq Açıkhava’da müzikseverlere unutamayacakları bir akşam yaşatmaya hazırlanan ünlü DJ bugüne kadar dinlenme rekorları kıran düzenlemelerinin yanı sıra henüz yayınlanmamış parçalarına yer vereceği bu eşsiz performans için hazırlanıyor!  

Yurtiçi ve yurtdışında birçok konser veren, önemli festivallerde sahne alan Mahmut Orhan’ın, geçtiğimiz yıl çok ses getiren şovundan sonraki ilk performansı Tolga Bilgin yönetiminde, 19 yaylı, 2 vurmalı, 11 üflemeli, 4 tezeneli ve 1 elektronik setup’ın yer aldığı genişletilmiş orkestra ve repertuar ile gerçekleşecek. Konserin ilk yarısı, Mahmut Orhan’ın orchestra için aranje edilmiş kendi parçalarının çalınması ve ile başlayacak. İkinci yarısı ise Mahmut Orhan’ın DJ seti ile sonlanacak. 

Doğu enstrümanları ile batı müziğini ustaca harmanlayan, şarkıları milyonlarca dinlenen ve halen global müzik listelerinde yer alan sanatçı, “Mahmut Orhan Live In Concert With Orchestra” projesinde, canlı elektronik müzik performansını, orkestra ile bir araya getirdi. 2 Temmuz akşamı Maximum Uniq Açıkhava’da adeta müzik şöleni verecek olan Mahmut Orhan’ın bu konseri iki bölümden oluşacak ve sadece bu performans için hazırlanmış olan özel içerikler yer alacak.
 


İlk kez dinleyeceğimiz yeni parçaların yer alacacağı ve audio-visual, cross-over bir show vaadeden bu özel konser, ayakta ve oturmalı opsiyonları ile hybrid elektronik müzik etkinliği olacak.

Limits Off Presents: Mahmut Orhan Live In Concert With Orchestra, 2 Temmuz Cumartesi akşamı BKM Organizasyonu ile Maximum Uniq Açıkhava'da! Biletler, Biletix’te. 
https://www.biletix.com/etkinlik/15A9V/ISTANBUL/tr
 

Mahmut Orhan Hakkında:

1993 Bursa Doğumlu olan Mahmut Orhan, Deep house, indie dance ve nu disco üzerine çalışmalar yayınlayarak, doğu enstrümanları ile batı müziğini ustaca harmanlamaktadır.2016’da ABD merkezli yapım şirketi Ultra Music etiketi ile yayınlanan ve global hit olan parçası “Feel feat. Sena Şener)” YouTube’da 400 milyon üzerinde izlendi. Shazam dünya sıralamasında 25. sırada, 11 ülkede de 1.sıraya yerleşti. Toplam streaming hacmi 1 milyara yakalaşan prodüktör, “Feel” adlı parçadan sonra “Save Me”, “6 Days”, “Schhh” ve “Hero” gibi parçaları ile de dinleyici kitlesinin dünya genelinde artmasına ve uluslararası pek çok festivalin de aranan ismi olmasına yol açtı. Yakın dönemde yayınlanan Amerikalı ikili Sofi Tukker ile yaptığı çalışmaları ile global müzik listelerinde yer alarak adından başarı ile söz ettirdi. Altın Kelebek ödüllü sanatçı, yayınlanmayı bekleyen onlarca parçası ile kısa vadeli gelecekte yeni hitlerin müjdesini vermeye devam edecek gibi görünüyor. 
Editör: TE Bilisim