‘‘SHORT DEMEK YAZ DEMEK’’

Özge Ulusoy koleksiyonunda yaz aylarının vazgeçilmezi, her yerde her zaman rahatlıkla giyilen Jean shortlarıyla göz kamaştırıyor. Gece ve gündüz favori olacak jean shortlar codentry mağazalarında moda severlerle buluşuyor...

 

Her daim jean özgürlüğü ve farkı...

Modanın yeni çizgisi codentry ve güzel oyuncu, sunucu, model Özge Ulusoy “Different” isimli koleksiyonuyla, Jean de özgürlük başlıyor. Rock şıklığının temel alındığı siyah, gri, antrasit, bej, haki gibi renklerin ağırlıkta olduğu Jean ve tişörtler ilkbahar-yaz için sizlere farklı bir atmosfer sunuyor.



Güzel oyuncu, model ve sunucu Özge Ulusoy Uzun zamandır hayalim olan Jean koleksiyonu oluşturmaktan çok mutluyum. Yaz mevsiminin vazgeçilmez short rahatlığı için bende kendi farkımla Jean shortlar tasarladım. Gece topuklu ve ceketle, gündüz gömlek ve t-shirtlerle giyebileceğiniz shortlar rahat ve şıklığı birarada bulunduruyor. Yazın herkes rahatı tercih eder, benim önerim gece ve gündüz, ayakkabı ve t-shirlerle kombinlenen bu shortlar Bu yaz herkes Özge Ulusoy shortu giyecek’’ dedi.

Editör: TE Bilisim