SEKSİ MAYO-BİKİNİLERİNİN PLAJLARDA Kİ İLK SATIŞINI KENDİSİ  BAŞLATTI…

ÖZGE ULUSOY “ BU YAZ PLAJLARDA ÖZGE ULUSOY ŞIKLIĞI OLACAK”

Bodrum Bej beacwear restaurant da bikini ve mayo koleksiyonunu tanıtarak bayanlara plaj şık olmanın sırlarını anlattı.

 

Özge Ulusoy’un codentry için hazırladığı 2014 “Dİfferent  beachwear” koleksiyonu, renklerin, desenlerin ve 60’lı yılların modelleri ile yaz modasına yeni bir soluk getiriyor.

Dinamik ve trendy duruşu ile modanın yeni çizgisi codentry ve Türkiye’nin gözde mankeni, başarılı, güzel oyuncusu Özge Ulusoy’un koleksiyonu  “Different  beachwear”  kendine güvenen ve iddialı bayanların tercih edeceği  modelleriyle codentry mağazasında yerini aldı.


Tül kumaşla kombinlenen asimetrik kesimli mayolar, jean deseni özel tasarımlar ve spor bir görünüme kavuşması için trop ,ejder  metal aksesuarla  süslenen bikini –mayolar sahilde rahatlığı simgeliyor. Sedef aksesuar işlemeli, mix-match yapılabilecek parlak kumaşlar ve   kurt baskılı mayoların da bulunduğu; rengarenk bikiniler,  koleksiyonun eğlenceli kısmını oluşturuyor.  60’lar bikinileri koleksiyonun en hit parçaları arasında….

Mayo ve bikinilerin vazgeçilmezi pareolar, jean detaylarla hareketlenen gömlek elbiseler , yine özel tasarım olan alev baskı ve  bu sezonun deseni palmiyeler, lazer kesimli elbiseler iddialı bayanların tercihleri olacak…

Beachwear koleksiyonun olmazsa olmazı plaj çantasında ise şeffaf materyal üzerinde, bikiniler  ve pareolarda kullanılan alev deseni  jean detayıyla dikkat çekiyor. Jean ve file kombinli capler ise ister spor bir görünüme kavuşturan armalı hali, ister şık görünüme kavuşturan taşlı hali ile güneşe karşı en iyi koruyucunuz olacak... 

Editör: TE Bilisim