Bosna Hersek’ de 80 güzelin arasından 1. Seçilen Jelena Jugovic, yarışmaya sadece seyahat edebilme arzusu için girdiğini ifade etti. Finali Çin’ de yapılacak olan yarışmaya, bu ülkeyi görmek istemesi sonucu katıldığını da vurguladı. Gezme arzusu Bosna Hersek’li güzelin kaderini de değiştirdi.



Bosna Hersek’ de kraliçe olmasının ardından şöhret basamaklarını da hızla tırmanan Jelena Jugovic, ülkesinde OBN TV ekranlarında müzik magazin ve sabah programları da sundu. Formatı kendisine ait olan birde Talk Show programına imza attı. Sarayova film festivalinin sunuculuğunu üstlenen Jelena Jugovic, yaşamımda önemli dönüm noktalarından biri dediği festivalde geleceği ile ilgili kararlar da aldı.

Muhteşem Yüzyıl isimli dizi filmin Bosna Hersek’te izlenme rekorları kırdığını söylerken, Sarayova film festivalinde Halit Ergenç’le tanışıp sohbet ettikten sonra oyuncu olmaya karar verdi. Ülkesinde şöhretin zirvesini yaşayan Jelena Jugovic, işinde daha ileri gidebilme şansı olmadığından Dünyaya açılabilmek adına Türkiye’ ye geldi. Güzelliğin sadece fizikle olmadığını savunan Jelena Jugovic ilk iş olarak dil eğitimi ve oyunculuk dersleri almaya başladı.” Türkiye benim için hedeflerime ulaşmak amaçlı en doğru yer” diyen Bosnalı güzel “öncelikle kendimi Türk izleyiciye kabul ettirmek için çok çalışacağım” dedi.
Editör: TE Bilisim