Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun aşk masalı Mehmet Turgut’un kadrajında! Birlikte ilk kez, Sevgililer Günü için Mehmet Turgut’un sohbet, fotoğraf ve eğlence programı “Falan Filan”a konuk olan çift; Disney’in unutulmaz masalı “Güzel ve Çirkin” karakterlerinin kılığında poz verirken, aşklarına dair küçük sırlarını da paylaştılar.

“Küçük Ağa” dizisiyle yıldızlaşan oyuncu çift Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu; birlikte konuk oldukları ilk program olan“Falan Filan”ın 14 Şubat özel bölümünde izleyenlere Mehmet Turgut’un kadrajından bir aşk masalı sunacak. Çiftin, “Güzel ve Çirkin” kılığında Turgut’a poz verdiği çekimlerde; Sarp Levendoğlu, 6 saat süren özel efekt makyajıyla “Aslan Adam Vincent”a benzetildi. Sevgililer Günü için yeniden düzenlen dekorda poz veren Akalay ve Levendoğlu; aşklarına dair küçük sırları da ilk kez “Falan Filan”da paylaştı.

Başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un “Falan Filan” isimli sohbet, fotoğraf ve eğlence programı Cumartesi geceleri saat 23:00’te CNN TÜRK’te ekrana gelmeye devam ediyor. Programında konuk edeceği isimlere, twitter.com/mehmeturgut ve instagram.com/mehmetturgut hesaplarındaki takipçilerinden görüş alarak onlarla birlikte karar veren Turgut; konuklarını her hafta, belirlenen bir konsept etrafında ağırlıyor. Konuklarıyla kaliteli ve eğlenceli sohbetler gerçekleştiren Turgut, sohbetin ardından ise konuklarını haftanın konseptine uygun olarak fotoğraflayarak izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor.

 

Mehmet Turgut’la “Falan Filan”ın, BirceAkalay ve Sarp Levendoğlu’un konuk olduğu 14 Şubat özel bölümü 14 Şubat 2015, Cumartesi akşamı 23:00’te CNN TÜRK’te yayınlanacak.
Editör: TE Bilisim