Bergen’ filmi ve ekibi başarılarının tadını seyircileri ile birlikte çıkarmaya devam ediyor. Rekorlar dolu vizyon yolculuğuna sinema salonlarında devam eden ‘Bergen’ için İzmir’in ardından Ankara’da özel bir gösterim gerçekleştirildi.

PROFAM tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall’da gerçekleşen özel gösterimde keyifli anlar yaşandı. Filmin yapımcısı Orchestra Content’in ANKAmall Cinemaximum’da gerçekleştirdiği gösterime Ankara halkı büyük ilgi gösterirken, Bergen ekibini heyecanlı bir kalabalık karşıladı.


Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı ve film ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen Ankara özel gösterimi birbirinden keyifli anlara sahne oldu. Hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen oyuncular sinema salonunda seyircilerle selfie de yaparak heyecanlarına ortak oldular.

“Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın okuma provası yapıldı “Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın okuma provası yapıldı

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı ‘Bergen’ filminde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor.

Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı. ‘Bergen’in müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen ve Saki Çimen’e ait. 
Editör: TE Bilisim