TRT 1 ekranında sezona damgasını vuran “Beni Böyle Sev” dizisinin müzikleri bir albümde toplandı ve albüm müzik marketlerde satılmaya başlandı.

Sezon içinde her bölümde ayrı bir şarkının fenomen haline geldiği “Beni Böyle Sev” dizisinin hayranlarının ısrarlı talepleri üzerine BSK Yapım tarafından hazırlanan albümde diziyi adını veren “Beni Böyle sev” isimli şarkıyı BADEM seslendirdi.

Yapımcılığını BSK Yapım Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller’in üstlendiği albümün içinde yer alan şarkılar şöyle ;

Gül Artık, Ağlama Artık, Gidemezsin Sen, Çiçekler Açsın, Rüya, Beni Böyle sev (enstrumantel), Çimen Göz, Boncuk Göz, Seni Çok Seviyorum, Yuvamız, Dünya, Gül Artık (sözlü versiyon), Komedi Ailesi, Gidemezsin Sen, Ağlama Artık, Gül Artık (Şiir), Yuvamız (Kulüp mix) ve Beni Böyle Sev...

Albüm Türkiye genelinde bütün müzik marketlere, kitap evlerine ve akaryakıt istasyonlarını dağılırken Ağustos ayının ortasından itibarende oyuncularında katılımıyla AVM’lerde imza günleri başlayacak.

Yeni sezon için büyük sürprizlerle hazırlandıklarını söyleyen yapımcı Başak Bingüller “Bu albümde yer alan müzikler seyircinin her hafta fan sayfamız üzerinde oyladıkları en beğenilen müziklerden oluştu. Keyifle dinleyecekleri hoş bir albüm yaptık, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyoruz, bize gösterilen ilginin ve beğeninin karşılığını vereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim