Sağladığı burslarla başarılı öğrencilere destek olan Başarım Sensin Derneği, cemiyet hayatından ünlü isimleri bir araya getirdiği bir geceye imza attı.

Dernek Başkanı Şule Argüder'in ev sahipliğinde, Hande Subaşı'nın sunduğu gecede modacı Mehmet Köymen'in defilesi ilgi odağı oldu, koreografisi ve dans sahnelerini Asil Çağıl’ın yaptığı defile ayakta alkışlandı.

Aralarında Ece Gürsel, Günay Musayeva, Marina Federenko, Tuğçe Sarıkaya, Tuğçe Aral, Özlem Katipoğlu, Eylem Çelikel, Yılsenin Bayar, gibi Türkiye’nin tanınmış modellerinin podyuma çıktığı defilenin finalinde Vahide ve Altan Gördüm’ün kızları, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle Mustafa’nın kızı olarak tanınan Alize Gördüm gelinlikle sahneye çıkarak izleyenlerden büyük alkış aldı.

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman da geceye destek verdi. Gecede üçlünün formaları ile Arda Turan'ın İspanya'dan imzalı olarak gönderdiği forması açık artırmada satıldı.

Naz Elmas'ın yaptığı açık artırmada; Burak Yılmaz'ın forması 11 bin TL'ye satılarak derneğe en yüksek hasılatı kazandırdı. Erkin ve Turan'ın formaları 7 bin TL, Toraman'ın forması ise 6 bin TL'den alıcı buldu. Gecede sahne alan Yeşim Salkım konuklara keyifli bir gece yaşattı.

Kaynak: Serkan DENİZ

Editör: TE Bilisim