İlk solo albümü Arzum 2015 ile iyi bir çıkış yakalayan THM Sanatçısı Yağmur Yalçın, albüm lansmanı kapsamında yerelden ulusala birçok televizyon kanalı ve radyolara konuk olmakta. Kasım başıyla Vizyon Türk TV, TVEM, Kanal T, TRT ve Ege Türk TV ile başlayan koşuşturmaca önceki gün TRT Kent İstanbul Radyosuyla zirve yaptı.

Yılların başarılı TV showman ve sunucusu Fatih Mühürdar’ın TRT Kent İstanbul Radyosunda hazırlayıp sunduğu programa konuk olan güzel sanatçı dinleyicilerin yoğun ilgisinden memnun oldu. Radyodan güler yüzle ayrılan güzel sanatçı Yağmur Yalçın koşuşturmaca yormuş olsa da sevilmenin mutluluğu yüzlerini güldürdü.



Sevilen sanatçı 15 Aralık 2015 saat 17.30 da TVEM de Vatan Şaşmaz'ın hazırlayıp sunduğu Vatan'ın Mutfağına konuk olacak..

Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Kadın seslerinden best modelleri kıskandıracak güzelliğiyle dikkat çeken Yağmur Yalçın’ı kısaca tanıyacak olursak;

Aslen Sinoplu.

Sinop’ta yapılan 2001THM ses yarışması birincisi

Giresun da yapılan ses yarışmasında Karadeniz birincisi

Muğla Marmaris’te yapılan yarışmada Türkiye birincisi

Konya Selçuk Üniversitesi Dekoratif El Sanatları Öğretmenlik mezunu

THM dalında Konservatuar Ses Eğitimi aldı

İstanbul Küçükçekmece özel eğitim iş uygulama merkezinde zihinsel bedensel engelli çocuklara özel eğitim öğretmenliği yapmakta.

Editör: TE Bilisim