“Mal ve para düşkünü olmadığım için Nezaket’i oynarken zorlanıyorum”

“Türkiye’nin en çok izlenen dizisinde rol aldığım için çok mutluyum”

 

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolleri paylaştığı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği ‘Paramparça’ dizisinde canlandırdığı ‘Nezaket’  rolüyle büyük beğeni toplayan Ayta Sözeri, diziyle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

“Türkiye’nin en çok izlenen dizisinde rol aldığım için çok mutluyum. Benim şansım, hep tutan dizilerde rol almam oldu. Bu dizide de set ortamı inanılmaz güzel. Nursel Köse ile enerjimiz çok tuttu. Sabahları erken kalkmak benim için biraz problemlidir ama setimin olduğu günler çalar saat daha çalmadan uyanıyorum, o kadar büyük istekle sete gidiyorum” dedi.

 

“Mal ve para düşkünü olmadığım için Nezaket’i oynarken zorlanıyorum”

'Nezaket’i oynarken zorlandınız mı?' sorusuna ise Ayta Sözeri şu yanıtı verdi: “Her zaman mülkiyetçi, mal ve para düşkünü insanları oynarken zorlanıyorum çünkü kendi karakterimde olmayan bir durum. Bu benim için avantaj çünkü oyuncu zaten kendisini zorlayan rolleri oynamak ister.”

 

“Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'a övgüler yağdırdı“

Ayta Sözeri. “Nezaket hapisten çıktı Keriman’ın evine yerleşti, bundan sonra yaşanacaklar da sürpriz olsun” derken, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’ya övgüler yağdırdı. 

Ayta Sözeri, “Nurgül dünyanın en tatlı insanlarından biri. Setteki ilk günümde bana, ‘Aramıza hoş geldin’ diyerek sarıldı. Sette hiç kimse bana yabancılık hissetirmedi. Sanki diziye sonradan dahil olmadım da ilk günden beri varmışım gibi. Sadece oyuncular değil bütün set ekibi bir aile gibiyiz. Nurgül Yeşilçay, Sadri Alışık Ödülleri töreninden ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü aldığı için çok mutlu. Böbreklerinden ameliyat olan Erkan Petekkaya da dikişleri alınır alınmaz sete gelecek kadar özverili” dedi. Ayta Sözeri, "Sabah Biblolarım" diyerek Nurgül Yeşilçay ile birlikte sosyal medya da setten fotoğrafını paylaştı.

 

Mayıs’ta Etiler’de, Haziran da Kınalı Ada’da sahne alacak!

‘Paramparça’ dizisinde Nezaket rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri yaz sezonunda Etiler'de Berdush ve Kınalı Ada’da sahne alacak. 


Editör: TE Bilisim