2015'İN SON DEFİLESİ İÇİN PODYUMA ÇIKTILAR

 Yeni yıla sayılı günler kalırken ardı arkası kesilmeyen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. İstanbul'un en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Capacity Alışveriş Ve Yaşam Merkezi'nde önceki gün düzenlenen 'Moda Show'un da yıldızlar geçidi yaşandı. Didem Soydan, Chloe Ortaç, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, Fatoş Kabasakal ve Tatsyana Tsvikeviç'un aralarında yer aldığı görkemli bir defile ile podyuma çıkan mankenlerin yanı sıra Ayşe Hatun Önal'da, birbirinden güzel şarklarıyla herkesi coşturdu. 

Erkek Sıkıntısı Çekmiyorum!
   
Kareografisi Serhat Türkkan tarafından yapılan defile de, Yasemin Şefik'te dj performansı ile defileye renk kattı. Serdar Ortaç'ın, 'Buralara yaz günü kar yağıyor' şarkısı ve suni kar yağışı altında podyuma çıkan Chloe Ortaç, 2 hafta Amerika'da kaldığın söyleyerek; "Amerika'da dünyaca ünlü bir ajansla anlaştım. Artık daha çok göz önünde olacağım. Ama şu iki haftalık süre içerisinde Türkçe konuşmayı unutmaya başlamıştım" dedi. Podyuma çıkan bir diğer isim olan Elif Ece Uzun ve Tatsyana Tsvikeviç,  röportaj esnasında şakalaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Elif Ece Uzun, "Tati'nin eli çok ağırdır" demesi üzerine, 'Bu yüzden mi yalnızsınız?' sorusuna Tatsyana Tsvikeviç; "Erkek sıkıntısı çekmiyorum ama ben kısa süreli ilişkileri istemiyorum. Evlilik istiyorum" diye konuştu. 

Burcu'yla mahkemeliğiz 
   
Geçtiğimiz günlerde yeni single Sahi'yi piasaya çıkaran Yankı Alper'de defilede sahne aldı ve şarkısını ilk kez seslendirdi. Yankı Alper, Burcu Güneş'le mahkemelik olduklarıyla ilgili kendisine yöneltilen sorular üzerine, "Ben Burcu'ya şarkımı vermek için dinletmiştim, olmadı. Ancak Burcu'nun "yakın mesafe" şarkısıyla benim şarkımın nakaratları birbirine çok benziyordu. Bu konu hakkında yasal yollara başvuruyoruz" dedi. 
   
Defilenin sonunda sahneye çıkan Ayşe Hatun Önal, bugün podyumda olacağını ama şarkılarının seslendireceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Müziğe çok ara verdiği için çok az şarkısının olduğunu söyleyen Önal, "2016'da 11 hit'lik bir albüm yapıyorum. Ayrıca film ve dizi müziklerine de el attım bomba gibi geliyorum" dedi. 

Kendi Havuzunda Yüzenlerin Beni Eleştirme Gibi Bir Lüksleri Yok
   
 Defile öncesinde podyuma çıkan mankenlerin kendisini Demet Akalın'dan sonra ikinci sıraya koymasına her ne kadar belli etmemeye çalışsa da bozulan Ayşe Hatun Önal, " Bence bu çok güzel bir şey. Demet'te işini çok iyi yapıyor. Ayrıca biz sahnede fiziklerimizi değil şarkılarımızı yarıştırıyoruz" diye konuştu. Önal ilk şarkısı olan Çeksene Elini'nin ardından çok eleştirildiğinden mi müziğe ara verdiniz sorusuna "O zaman beni eleştirenler dünya müziğinden anlamıyorlardı kendi havuzunda yüzen kişilerdi. Dünya müziği ile ilgisi olanlar beni eleştirmedi. Bir işi yapmadan önce emin olun ki kendimi eleştiriyorum zaten. Kendi havuzunda yüzen ufak kişilerin beni eleştirme gibi bir lüksleri yok!'' dedi. 
Editör: TE Bilisim