2008 Bosna Hersek güzeli JelenaJugovic, yine 2010 yılında yapılan Best Model yarışmasında 1.lik ödülüne layık görülmüştü... 

Kadının güzelliği ve zarafetini ön plana çıkaran bütün yarışmalarda ödülleri toplayan JelenaJugovic, modellik işlerini sürdürürken, oyunculuk konusunda da önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bosna Hersek’te büyük firmaların reklam yüzü olarak geniş bir seven kitlesine de sahip olan JelenaJugovic, zaman içerisinde ülkesine fotomodellik çekimleri içinde gidip geliyor.

Ülkesinde yaptığı son katalog çekimlerinde at sırtında verdiği resimlerden sonra biniciliğe heves saran Jugovic, Türkiye’ de olduğu süre içinde işlerden arta kalan vakitlerinde binicilikte kendini geliştirmek için at biniyor. Oyunculuk konusunda özel dersler alan JelenaJugovic, “Bireysel yeteneklerimi geliştirmemde oyunculuk derslerine dahil, iyi oyuncu olmanın yolu çok bilmekten geçiyor” dedi. Ülkesinden sonra Türkiye’de bazı firmalarla görüştüğünü ve reklam yüzü olmak adına güzel teklifler aldığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim