İstanbul gece hayatının en eğlenceli ismi Arto, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra sahnelere geri dönmenin heyecanını taşıyor! Uzun süredir üzerinde çalıştığı albümünün stüdyo çalışmalarını da bitiren Arto, yeni şarkısı “Bal Kaymak Yarim” ile hem sahnelere hem müzik piyasasına bomba gibi giriyor!

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünü 4 yıl yerine 3 yılda tamamlayarak mezun olan Arto, ikinci albümüyle sahnelere geri dönüyor. Albümde Yıldız Tilbe, Emre Kaya ve Güven Baran’dan şarkılar alan Arto, ilk olarak söz ve müziği Türkiye’nin en büyük söz yazarı, yorumcu ve bestecisi olan Yıldız Tilbe'ye ait  “ Bal Kaymak Yarim ” şarkısıyla sevenlerine seslenecek.

Arto Türkiye’nin en ünlü isimlerini bir araya getirdiği şarkılarıyla, ekibiyle, enerjisi ile  yaza damgasını vuracak projesini Ünlü Organizasyon şirketi Buz Organizasyon etiketiyle müzik severler sunuyor.

 Amerika'dan Albüm tanıtımı için Türkiye'ye dönen Arto, Yeni şarkısının dillere marş olacağını söyledi. Yeni şarkılarıyla Tatlı dilli "şarkıcı Arto, kendi kulvarında rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtlayacak.




İşte Arto’nun Yıldız Tilbe İmzalı yeni şarkısı “Bal Kaymak Yarim”:

Sevgilim sekerim bal kaymak yarım,
Yüz verdikce ne kadar şımardın yarim,
Anlamazsan askını kalbime gömerim,
Sevipte ayrılmaya hazır değilim

Editör: TE Bilisim