Dünya Tiyatrolar Günü kutlamasına konuk oyuncu olarak katılan Ececan Gümeci ada oyuncularını başarılı bulduğunu ve gözyaşlarını tutamadığını söyledi.

 

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Barış Dinç’in yönetmenliğinde gerçekleşen Otogargara oyunu Kuşadası’nda yaşayan ada oyuncuları tarafından sergilendi. Kuşadası Kütüphane salonunda ücretsiz olarak gerçekleşen Otogargara adlı oyunda, yönetmen yardımcılığını Ayla İnce, Ses ve Işıkta Ozan Hergün, dans & kareografide Onur Uslu, dekor Alirıza Balın ve Barış Dinç tarafından hazırlandı. Ada oyuncuları, Alirıza Balın, Ayla İnce, Balsu Balun, Berkay Özek, Cahit Alpboğa, Evlin Ermiş, Gülesin Arıcı, Hakan Barış, Necla Barış, Necati Çağlar, Sinem Ermiş ve Sercan Gür isimlerinden oluştu. 

 

Konuk oyuncu Ececan Gümeci’ye, Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği adına Nazlı Deniz Kuruoğlu’na, Yaşamın Renkleri radyo programının sunucusu Belma BircilÖzgün’e, Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (Kufsad) kurucusu Bayram Yılmaz’a, Şarap ve Tanrı kitabının yazarı Kamil Sarhanlı’ya KÜKSAD yönetimi tarafından plaket verildi. 

 

Ada oyuncuları Otogargara adlı oyun sonunda ayakta alkışlandı ve kutlamalar için sahneye akın edildi. Konuk oyuncu Ececan Gümeci, “Büyük zorluklarla gerçekleştirilen çalışmaların sonunda muhteşem bir oyun sergilendi. Çok duygulu anlar yaşadık, gözyaşlarımı tutamadım. Tüm ekibi canı gönülden kutlarım” dedi. 

 

KÜKSAD Başkanı Necati Küçük, “Derneğimizin öncülüğünde Otogargara adlı oyununun ilkini Dünya Tiyatrolar Gününde ada oyuncuları tarafından sergiledik. Oyunumuz, 28-29 Mart, 4, 5, 11, 12 Nisan tarihinde yeniden izleyiciyle buluşacak” şeklinde konuştu. 

 

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ise, ada oyuncularını tek tek tebrik etti ve oyunculuk hayatında başarılarının devamını diledi. 

Editör: TE Bilisim