Serinin 2023’teki ilk konserinde, duygulara tercüman olan besteleriyle rock müziğin eskimeyen isimlerinden Feridun Düzağaç ve rock müziğe damga vuran hit şarkılarıyla ülkenin en köklü gruplarından Yüksek Sadakat sahne alacak. Yemyeşil huzurlu bahçe ortamıyla şehrin merkezinde ama karmaşasından uzak bir kaçış noktası sunan KüçükÇiftlik Bahçe’de, URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen konserlerin biletleri Biletix’te, Bubilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Arşiv Niteliği Taşıyan Belgesel! Arşiv Niteliği Taşıyan Belgesel!

Şehirde eğlencenin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park, geçtiğimiz yılın en çok ilgi gören etkinliklerinden %100 Akustik konserlerini 2023 yazında da dinleyicilerle buluşturuyor. KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek %100 Akustik konserlerinde, sakin yaz akşamlarının tadını dostlarıyla çıkarmak isteyen İstanbullular, en sevilen yerli müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinleyecekler. Sıcak yaz akşamlarında ĶüçükÇiftlik Bahçe’nin sakin ve samimi ortamında iyi müziğin tadını çıkaran İstanbullu müzikseverler yeme-içme seçenekleriyle de dostlarıyla hoş vakit geçirme imkânı bulacaklar. 2023’ün %100 Akustik serisi, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat ile başlayacak.


Besteleri ve yorumuyla Türk rock müziğinin kilometre taşlarından biri olan Feridun Düzağaç, Alev Alev, F.D., Lavinia gibi klasikleşen şarkılarını KüçükÇiftlik Bahçe’nin huzurlu ortamında hayranlarıyla birlikte seslendirecek. Profesyonel müzik hayatında 30 yılı ardında bırakan şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör Düzağaç Nisan 2021’de, eski albümlerinden 7 şarkıyı İsimsiz Orkestra ile birlikte yeniden yorumladığı ve bir üçlemenin ilk albümü olan Sakin’i yayımladı, son olaraksa Selim Öztürk imzalı Günaydın teklisini dinleyicileriyle paylaştı.

Konserin açılışını ise Türk rock müziğinin köklü gruplarından Yüksek Sadakat yapacak. Vokalde Kenan Vural, bas gitarda Kutlu Özmakinacı, elektro gitarda Serkan Özgen, klavyede Uğur Onatkut ve davulda Sefa Deniz Alemdar’dan oluşan ve grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerini Ocak 2006’da çıkaran Yüksek Sadakat, , Renk Körü ve IV isimli albümlerinin ardından beşinci stüdyo albümleri Rengarenk’i Eylül 2021’de dinleyiciyle buluşturdu. Rock, pop, reggae, funk gibi birçok müzik türünün bir araya geldiği Rengarenk’te, grubun en sevilen şarkılarından “Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer”in 15. yıla özel yeni yorumu da yer alıyor.

%100 Akustik konserleri 7 Temmuz’da Emre Aydın ve Tuğkan, 14 Temmuz’da Yeni Türkü ve Zuhal Olcay, 11 Ağustos’ta Nazan Öncel, 18 Ağustos’ta Fatih Erkoç ve Sena Şener ile devam edecek. URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen %100 Akustik konserlerinin biletleri Biletix’te, Bubilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde! 

Editör: TE Bilisim