Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenmeye başlayan  “Guguk Kuşu” oyununda Candy karakteriyle izleyiciyle buluşan Tuba Ünsal, “Uzun süren meşakkatli bir prova sürecinin ardından izleyiciyle yeniden yeni bir oyun ve karakterle buluşmak heyecan verici oldu. Prova dönemi süresince hakkını ödeyemeyeceğim Songül Öden ile de çalıştık ve ona da çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar kendimden bağımsız bir karakter yaratma çabasına girdim. Taktir seyircinin” dedi.




ÇOLPAN İLHAN &SADRİ ALIŞIK 
TİYATROSU GURURLA SUNAR!

DEV OYUNCU KADROSUYLA “GUGUK KUŞU”  SAHNEDE…

Ken Kesey’in romanından sinemaya uyarlanan ve beyaz perdenin kült filmleri arasında yer alan “Guguk Kuşu”(Kafesten Bir Kuş Uçtu), Şakir Gürzumar yönetiminde Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelendi.

Oktay Kaynarca, Jack Nicholson’ın başrolünü oynadığı mahkeme de hüküm giymiş ve akıl hastanesine gönderilmiş McMurphy karakterini canlandırırken, Deniz Uğur, filminde Loise Fletcher’ın canlandırdığı baş hemşire Ratched rolü ile seyircinin karşısına çıktı. Galip Erdal sağır ve dilsiz  Reis Bromden, Tuba Ünsal ise akıl hastanesine düşen Candy karakteriyle tiyatro severlerle buluştu.

Çolpan İlhan &Sadri Alışık Tiyatrosunun ana sponsoru Anadolu Efes’in tanıtım desteğiyle, Bir akıl hastanesi üzerinden yerleşik düzen ile birey çatışmasını anlatan çevirmenliğini Bilge Koloğlu’nun yaptığı 2 perdelik oyun, HDI Sigorta’nın katkılarıyla ve Joy Turk’un radyo sponsorluğunda 13 Aralık Cumartesi saat 20.30 da Zorlu Center PSM’de prömiyerini gerçekleştirdi…



OYUN PROGRAMI


25 ARALIK KOZZY SAAT 20.30

27 ARALIK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30

10 OCAK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30

11 OCAK CKM SAT 16.00

17 OCAK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30
Editör: TE Bilisim