18 Ocak 2022 itibariyle başlayacak olan atölyeler 7 ay devam edecek ve atölye kapsamında katılımcılar bilgi, teorik ve pratik alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Bahar Soyöz'ün ABD'deki büyük başarısı! Bahar Soyöz'ün ABD'deki büyük başarısı!

Atölye katılımcıları haftada bir gün zoom üzerinden ve ayda bir gün sahne pratiği olarak GalataPerform’un eğitmen kadrosuyla çevrimiçi eğitimler alacaklar.

İngiltere’nin LAMDA Üniversitesinde Tiyatro Tekniği bölümünden mezun olan Işık Tasarımcısı Ayşe Sedef Ayter’in liderliğindeki programda katılımcılar; tiyatro tekniği bilgisi, ışık dramaturjisi ve tiyatro tekniği tarihi öğrenmenin yanı sıra eğitmenin sorumlu olduğu oyunlarda, GalataPerform oyunlarında ve 2022 Yeni Metin Festivali 11’de pratik yapma yoluyla deneyim kazanma imkânına sahip olacaklar.

2022 Temmuz ayında ise, şehir dışında, 1 haftalık bir yüz yüze eğitim kampına katılacaklar. Bu kamp sürecinde katılımcılar eğitmenlerle yüz yüze eğitim yapma fırsatı bulacaklar, oyun okumalarına katılacaklar ve diğer atölyelerle beraber pratik derslere dahil olacaklar.

 
KAYIT OL
Editör: TE Bilisim