‘Bizi rahat bırakın’ sergisiyle sevgi ve barış üzerine yeniden düşündüren Niko Guido 6 Nisan 2013 de cumartesi günü saat 14:30-16:00 saatleri arasında ‘Söyleyecek bir şeyiniz var mı?’ adlı fotoğraf gösterisi ve söyleşisiyle INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde.

 

‘Bizi rahat bırakın’ projesi kapsamında Irak Savaşının 10. yılında savaş mağdurlarının fotoğraflarıyla dünyanın en büyük fotoğraf sergisini açan Niko Guido, ‘Sadece sanat’ sloganıyla yola çıkan ve tüm dünyadan sanat okullarını bir araya getiren INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı’nda fuar ziyaretçileriyle bir araya gelecek. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen, söyleyecek bir şeyi olan herkesin davetli olduğu söyleşi 6 Nisan Cumartesi günü saat 14.30-16.00 arası özel fotoğraf gösterisi eşliğinde gerçekleştirilecek.

 

Dünyanın en prestijli fotoğraf ödüllerinden Fiap Dünya Kupasında jüri özel ödülüne layık görülen fotoğraf sanatçısı Niko Guido’nun söyleşisine ev sahipliği yapan INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Eğitim Fuarı’na giriş ise ücretsiz.

Editör: TE Bilisim