Indie-folk grubu Mountain Man üyesi Amelia Meath ve nam-ı diğer Made of Oak Nick Sanburn’ün bir araya gelmesiyle kurulan Sylvan Esso, 2013’te ilk single “Hey Mami”yi, ardından 2014’te kendi adını taşıyan ilk albümlerini yayımladı. “Hey Mami” 2014’te “Yılın Şarkısı” seçildi. İlk canlı TV performanslarını, çok yakında dünyayı kasıp kavuracak sıradaki hitleri “Coffee” ile ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’da gerçekleştirdiler. Grup kısa süre sonra dünyanın en büyük müzik festivalleri arasında sayılan Coachella, Austin City Limits, Lollapalooza ve Primavera Sound gibi birçok etkinlikte sahnede binlerce kişinin dinlediği konserlere imza atmaya başladı.

İkili, ikinci albümleri ‘What Now’u geçtiğimiz yıl yayımladı. Bu albümle “En İyi Dans/Elektronik Albümü” dalında Grammy adaylığını hak eden ikili, İstanbullu hayranlarıyla ilk defa buluşmak üzere Salon’da olacak. Sahnedeki enerjileriyle herkesi büyüleyen Sylvan Esso’nun 29 Mayıs Salı akşamı gerçekleştirilecek konserinin biletleri ayakta 60 TL, öğrenci 50 TL olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir. http://saloniksv.com/tr/etkinlik/845/sylvan-esso

Salon’un programında yer alan tüm sanatçıların şarkılarından oluşturulan çalma listesi, http://spoti.fi/2uiyWnO adresinden takip edilebilir.

 

Biletler satışta

Konserlerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir. (İKSV ana gişesi Pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açıktır.) Öğrenci biletleri ana gişe İKSV'den temin edilebilir, etkinlik kapasitesi el verdiği sürece öğrenciler sınırsız sayıda indirimli bilet satın alabilirler.

Salon etkinliklerinde Vodafone Red ve Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Lale Kart sahipleri %25’e varan indirimlerden yararlanabilirler. Ayrıca Lale Kart’ın en genç kategorisi Mavi Lale Kart ile siz de İKSV'yi destekleyebilir, tüm Salon İKSV etkinliklerinde %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Mavi Lale Kart yalnızca 50 TL. Ayrıntılı bilgi için: 

lalekart.org

Salon İKSV’de bu sezon da  %100 Müzik konseptinde düzenlenecek konserler ve Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleşecek Garanti Caz Yeşili konserleri de izleyicilerle buluşacak.

MasterCard da Paha Biçilemez İstanbul programı kapsamında Salon etkinliklerine katkıda bulunuyor.