ÖYKÜ GÜRMAN TİYATROYLA DÖNÜYOR!

Başarısını tiyatroda da göstermek için gece gündüz çalışan Öykü Gürman, günümüzdeki plastikleşmiş aşkaları anlatan eğlenceli bir oyunla sahneye çıkıyor. Çağımızda hızla tükenen duyguları, plastikleşen ilişkileri ve evlilikleri eleştiren oyun 2 Nisan Pazar günü Trump’da prömiyer yapıyor. 

 

Füruzan Asena Ongan ile Öykü Gürman’ın birlikte oynayacağı iki kişilik oyun Plastik Aşkalar’ı Cef Tiyatro sahneye koyuyor.  Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı oyunu Burak Karaman yönetiyor. Oyunun biletleri sahne gişelerinde ve tüm Biletix’lerde satışa sunuluyor.

 

 

PLASTİK AŞKLAR SAHNEDE 

 

“Kendinize ne kadar yakınsınız veya ne kadar uzak, hiç düştünüz mü içinizdeki aşkın, terk edilişin tuzağına?Aşk, tutku, ihanet, yalnızlık anlarında bir depresyon ilacına sarılmak mı daha kolaydır, yoksa bir arabesk şarkının nağmesine tutunmak mı?Plastiktir günümüzdeki aşklar, kokusuyla dokusuyla.  Bu plastik olma durumuyla dalga geçebildiniz mi? Çağdaş dünyanın medeni bireyleriyle ilkelleşebildiniz mi?

Eller havaya deyip, bir pistin ortasında, şehir meydanında, plaza asansöründe, üst geçitte, metroda, spor salonunda, tatilde, arabada, hava limanında, alışveriş merkezinin ortasında, şehrin banliyölerinde, iş yerinde, okulda; eliniz kalbinizde, yüzünüzde sahte bir Mona Lisa gülüşüyle sağ çıkabildiniz mi aşkın enkazından?”

 

 

 

 

Gösterim Tarihleri: 

02 Nisan 2017 Pazar 20.30 - TRUMP KÜLTÜR VE GÖSTERİ MERKEZİ

11 Nisan 2017 Salı 20.30  – MALL OF İSTANBUL MOİ SAHNE 

12 Nisan 2017 Çarşamba 20.30  - PROFİLO KM KÜÇÜK SAHNE