Beykoz Kundura’da yer alan sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy’nin 13 - 17 yaş grubuna yönelik düzenlediği Müzikal Oyunculuğa Giriş Yaz Okulu için kayıtlar 31 Temmuz Çarşamba günü sona eriyor! Yönetmen ve oyuncu Korel Cezayirli’nin oyunculuk; dansçı, koreograf ve sanat yönetmeni Nur Doğan’ın dans; opera sanatçısı Deniz Karausta’nın ise şan derslerini vereceği eğitimler 4 hafta boyunca Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 

Verdiği eğitimlerle kültür sanat dünyasına donanımlı üyeler kazandırmayı hedefleyen Famelog Academy’nin düzenlediği Müzikal Oyunculuğa Giriş Yaz Okulu, 13-17 yaş grubuna yönelik düzenleniyor.  Son kayıt tarihi 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü olarak belirlenen Müzikal Oyunculuğa Giriş Yaz Okulu için CV’lerini [email protected] adresine göndererek ön başvuru yapan öğrenciler, eğitmenlerle yapılan mülakat sonucunda sınıfa kabul edilecekler. 

Müzikal Oyunculuğa Giriş Yaz Okulu’nda 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü başlayacak olan dersler pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve toplam 4 hafta sürecek.

Bir aylık yoğunlaştırılmış yaz programında öğrenciler Korel Cezayirli’nden diksiyon, ses tekniği, müzikal oyunculuk kuramı, doğaçlama, metin analizi gibi oyunculuk derslerini; Nur Doğan’dan temel bale, vücut koordinasyon, dans tiyatrosu, koreografi gibi dans derslerini; Deniz Karausta’dan ise şan, nefes eğitimi, solfej gibi müzik eğitimlerini alacaklar. 

Müzikal Oyunculuğa Giriş Yaz Okulu sonunda yapılacak değerlendirmeyi başarıyla geçenler, Famelog Academy’de eylül ayında başlayacak tam zamanlı Müzikal Okulu’na katılmaya hak kazanacaklar. Bu uzun dönemli okulda ise, duayen oyuncu Haldun Dormen’in yöneteceği müzikal oyunlarda yer alabilecek kapasitede öğrenciler yetiştirmeye yönelik bir eğitim verilecek.

Adres: Famelog Academy 
Beykoz Kundura – Yalıköy Mah. 
Süreyya İlmen Cad. No:1 Beykoz/İstanbul

Detaylı bilgi ve kayıt için: 0542 301 32 63
Editör: TE Bilisim