İlk oyun olan “Parkta Güzel Bir Gün” 2 Ekim'de.

2 Ekim'de prömiyer yapacak olan ilk oyun, Kieran Lynn'nın yazdığı "Parkta Güzel Bir Gün", Politika ile komedinin içiçe geçtiği oyun, günümüz politik kavramlarından olan sınır, vatandaşlık, birey, özgürlük meselelerini tartışma konusu yapıyor. Yeşim Gökçe'nin çevirdiği oyunun rollerini Mert Fırat, Didem Balçın, Volkan Yosunlu paylaşıyorlar. Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunun sahne tasarımı Bengi Günay’a, ışık tasarımı İrfan Varlı’ya ait.

OYUN GÜN VE SAATLERİ

2 Ekim Perşembe 20.30 (indirimli)

 3 Ekim Cuma 20.30 (indirimli)

 4 Ekim Cumartesi 16.00 (indirimli)

4 Ekim Cumartesi 20.30 (indirimli)

 5 Ekim Pazar 17.00 (indirimli)

 

2. Oyun “Roberto Zucco” 9 Ekim'de.

9 Ekim’de prömiyer yapacak olan yeni sezonun 2.oyunu, ünlü Fransız yazar Bernard Marie Koltes'in çağdaş tiyatro metinleri arasında önemli bir yer tutan Roberto Zucco adlı oyunu. Shakespeare, Çehov, İonesco, Genet gibi önemli tiyatro yazarlarının eserlerinin arasında ustaca gezinen Roberto Zucco,  çağımız insanının "kapatılma" "özgürlük yoksunluğu" "suç" "ahlak" gibi temalarının etrafında dolaşarak "çökmekte olan bir uygarlığı" resmediyor. Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunu Ezgi Coşkun Yetiş çevirdi. Rollerini İnan Ulaş Torun, Hülya Gülşen, Murat Tüzün, Ezgi Coşkun Yetiş, Deniz Elmas, Çağlar Yalçınkaya, Onur Uysal’ın oynadığı oyunun sahne tasarımı Bengi Günay’a, ışık tasarımı İrfan Varlı’ya ait.

OYUN GÜN VE SAATLERİ

9 Ekim Perşembe 20.30 (indirimli)

10 Ekim Cuma 20.30 (indirimli)

11 Ekim Cumartesi 20.30 (indirimli)

12 Ekim Pazar 17.00 (indirimli)

 

 

NOT: Her iki oyunun da ilk hafta bilet fiyatları indirimli olup 20 T.L dir. Biletler

1 Eylül Pazartesi günü satışa çıktı.

 

 

3. Oyun “Hamlet” 15 Ekim’de. (2.sezonu)

Yönetmenliğini Kemal Aydoğan'ın yaptığı oyunda, Onur Ünsal, Murat Tüzün, Timur Acar, Esra Kızıldoğan, İnan Ulaş Torun, Çağlar Yalçınkaya, Kübra Kip, Hasan Demirtaş ve Alper Baytekin rol almakta. Oyunun sahne tasarımı Bengi Günay'a, ışık tasarımı İrfan Varlı'ya ait.

OYUN GÜN VE SAATİ

15 Ekim Çarşamba 20.30

Bilet Fiyatı: 25 T.L

 

4. Oyun “Bütün Çılgınlar Sever Beni” (2.sezonu)

 

Kontrolden çıkmış bir kıskançlığın etrafında şekillenen hikâyede, Mert Fırat ile Öznur Serçeler evli bir çifti, Volkan Yosunlu ise kendini bu evliliğin içinde bulan yakın arkadaşı canlandırmakta. Yönetmenliğini Kemal Aydoğan'ın yaptığı oyunun sahne tasarımı Bengi Günay'a, ışık tasarımı İrfan Varlı'ya ait.

 

OYUN GÜN VE SAATLERİ

21 Ekim Salı 20.30 (İndirimli)

22 Ekim Çarşamba 20.30

Bilet fiyatları: Öğrenci 25 T.L, Tam 35 T.L, İndirimli gün 25 T.L

 

5. Oyun “Akıllı” (Çocuk Oyunu)

 Genç, yakışıklı ve akıllı prens kendine bir eş seçer ve kral olur. Bu süre içinde yaşadıklarıyla hem insanları hem de kendini tanımaya başlar.

Jacques Matthiessen’in yazdığı oyunu Onur Ünsal’la birlikte çeviren Murat Tüzün aynı zamanda oyunun yönetmenliğini üstlendi.

Uluç Özkök, Kübra Kip, Çağlar Yalçınkaya ve Onur Şirin’in yer aldığı oyunun sahne tasarımı Aygül İleri’ye ışık tasarımı İrfan Varlı’ya ait.

EKİM AYINDA PRÖMİYER YAPACAK OLAN OYUNUN BİLET FİYATLARI 15 T.L

 

Gişe tel: 0216 330 58 00 Büro tel: 0216 330 58 01

Editör: TE Bilisim